Help kinderen van ongeneeslijk zieke moeder (34) aan een goede toekomst.

Help kinderen van ongeneeslijk zieke moeder (34) aan een goede toekomst.

Ongeneeslijk zieke moeder van 34 gaat haar kinderen achter laten. Help de kinderen van dit gezin (1&4) aan een goede toekomst

 

Update 08-01

Op 4 januari hebben we afscheid genomen van Marianne, het was een mooie dienst en iedereen bedankt voor hun aanwezigheid. Het voelde warm en gaf veel steun dat er zoveel mensen waren. Naderhand hebben we nog, volgens Marianne's wens, op het leven mogen proosten bij een zonnig Villa Heidetuin. Voor nu iedereen bedankt voor de lieve berichtjes en gulle donaties, we weten zeker dat Marianne trots en blij op ons kijkt.

 

Update 27/12 

Lieve allemaal, vandaag is Marianne in het bijzijn van Corné, Vigo en Reza overleden. Het gaf haar zoveel rust om te weten dat er een mooi spaarpotje klaarstaat voor haar mannen. Daar was ze zo ontzettend dankbaar voor. We willen jullie nogmaals bedanken voor het medeleven en de steun, het is zo fijn om te weten dat we dit niet alleen hoeven te dragen.

Update 22/12:

lieve allemaal, de actie staat nu een aantal dagen open en we zijn zo ontzettend dankbaar (en verbaasd) over het enorme bedrag wat nu al is ingezameld. Zo fijn om te merken hoe jullie allemaal meeleven, dankje wel!

--------

In de warme zomer van 2019 is Vigo geboren en Marianne en Corné konden hun geluk niet op. Helaas werd deze roze wolk overschaduwd door een donkere wolk. Twee weken na de bevalling werd er borstkanker geconstateerd bij Marianne. Er volgde een onzekere periode waarin Marianne chemo, operatie en bestralingen onderging. De behandelingen leken succesvol, maar helaas was de kanker in juli 2021 weer terug. Er volgden wederom een operatie en bestralingen. 

Ook deze keer leken de behandelingen succesvol en Marianne en Corné hoopten hun droom van een groot gezin te kunnen verwezenlijken. Even voelde het alsof er na regen echt zonneschijn was gekomen toen in november 2022 Reza werd geboren. Vigo werd een trotse grote broer en als gezinnetje genoten ze volop van het leven.

Eind juni 2023 kreeg het gezin het verpletterende nieuws dat de borstkanker uitgezaaid was en Marianne ongeneeslijk ziek bleek. 

Op dit moment proberen Marianne en Corné zo veel mogelijk herinneringen te maken met hun gezin, familie en vrienden en genieten ze van de mooie momenten samen. 

Het nieuws kwam met een akelige realisatie: Corné zal een lastige tijd tegemoet gaan als alleenstaande vader en bovendien zal het ook voor de jongens grote impact hebben om hun moeder te verliezen. Ondanks de grote en toegewijde steun vanuit familie en vrienden kan dit jonge gezin een extra steuntje in de rug gebruiken. Daarom ben ik (het zusje van Marianne) deze crowdfunding actie gestart. Ik hoop op deze manier geld in te zamelen dat Corné en de jongens kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld rijbewijs, studie en andere praktische zaken. 

Ik vraag eenieder die dit leest, om samen met ons gezin en onze directe omgeving, dit jonge gezin een warm hart toe te dragen. Jullie steun wordt gewaardeerd en is meer dan welkom. Ik dank ieder die hier aan bijdraagt hartelijk.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/12/2023 gestart
11852x bekeken

Actie georganiseerd door:

Eveliene Ongenae

Eveliene Ongenae

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/12/2023 gestart
11852x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog