Help kansarme kinderen (gezinnen)

Help kansarme kinderen (gezinnen)
Deel deze actie

Kinderen verdienen een kans om op te groeien in een veilige en liefdevolle plek waar zij zich kunnen ontwikkelen

0 donaties
€ 0 van € 5.000 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Kinderen verdienen een kans om op te groeien in een veilige en liefdevolle plek waar zij zich kunnen ontwikkelen en waar zij kind mogen zijn.

Elk kind verdiend een kans om zich niet druk te hoeven maken over wat ze zouden moeten eten, of hoe ze hun moeder/ouders kunnen helpen. Elk kind verdiend het om educatie te krijgen. Maar helaas is dit niet van zelf sprekend!

Wereldwijd 

Wereldwijd zijn er al meer dan 600 miljoen kansarme kinderen. Het coronavirus heeft een ongekende sociaaleconomische crisis veroorzaakt, die de financiële situaties van gezinnen over de hele wereld treft. 

Acuut inkomensverlies betekent dat gezinnen minder in staat zijn om de basisbehoeften te betalen, en minder toegang hebben tot gezondheidszorg of onderwijs. Kinderen lopen in zo’n situatie meer risico op geweld, uitbuiting en misbruik.

Actie steun gebied 

  • Nederland
  • Curaçao
  • Suriname

Mijn verhaal 

Doordat ik de kans en mogelijkheid had om te reizen. Ben ik dankbaar voor mijn leven en dankbaar dat ik in Nederland ben geboren. Door het reizen is mijn ogen geopend. Ik kwam in meerdere situaties terecht waar ik armoede zag. Hoe kinderen in armoede opgroeide, maar ondanks dat waren ze totaal niet hebzuchtig. Ze zijn namelijk met alles dankbaar. 

Regelmatig help ik gezinnen hier in Nederland, maar ook Curaçao en Suriname. Doormiddel van dozen te versturen/verschepen met: kleding, luiers, maandverband, schoolspullen, speelgoed, schoenen, voedsel in blik (moet min. nog 8 maanden geldig zijn). 

Benieuwd hoe jij kunt helpen?

Geef een kind de kans van z’n leven! Dat kan op veel verschillende manieren: direct een donatie doen, met jouw school meedoen aan inzamelingsacties, in actie komen met jouw bedrijf of kerk of vrijwilligers werk doen bij een stichting zoals de voedselbank in eigen land. Uiteraard kunt u ook zelf het vliegtuig pakken om een ander land te helpen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Mevrouw  KROEZEN

Mevrouw KROEZEN

0 donaties
€ 0 van € 5.000 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog