Help heaven nog vele jaren bij ons te blijven !!

Help heaven nog vele jaren bij ons te blijven !!

Ik trof onze lieve speelse gekke husky ineens futloos aan en toen wist ik dat er wat mis was ! Help onze heaven 🙏

 

3 jaar geleden sloeg het noodlot  toe bij een van onze paarden door het vuurwerk .. waardoor ik zowel mijn merrie als veulen kon verliezen hier hebben we alles aan gedaan met een kostenplaatje van +_ 10000 euro 

Nu 3 jaar later tref ik onze lieve poppie onze husky die heel veel voor ons betekend  futloos en met bleek tandvlees aan ..direct naar onze dierenarts die ons met spoed  doorstuurde naar de kliniek in diepenbeek ,omdat ze dachten aan een inwendige bloeding… een paar echos en bloednames later konden ze me enkel zeggen dat er een massa te zien was en deelde ze me zonder schaamte de kostprijs mee van de reeds gebeurde onderzoeke … ik had de keuze inslapen  of een operatie . 

Zij betekend zoveeeel voor ons dat we de operatie een kans gaven baarmoeder + nier verwijderd alles goed verlopen maar konden me nog steeds niets Meer zeggen was het kanker nee … dit was uit te sluiten maar wat is het Dan wel … ze willen ze Langer in observatie  houden omdat de rode bloedcellen bleven  dalen maar wisten  niet door of van wat … we doen er alles aan om haar te helpen ! Ze is de liefste beste viervoeter die er is ! Ons zoontje is zo gek op haar !wij willen haar nog niet afgeven maar de kosten stapelen zich  Meer en Meer op  daarom deze steunactie , elke euro doet wonderen  en zijn we ontzettend dankbaar voor !!! Wie helpt  mee zodat heaven nog Lang met ons zoontje Kan spelen ??? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/03/2024 gestart
286x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kimerley Vandermeulen

Kimerley Vandermeulen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/03/2024 gestart
286x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden