Help gezin uit ongezonde woning!

Help gezin uit ongezonde woning!

Help een eenoudergezin mama met 3 kinderen uit hun huidige huurwoning vol met schimmel op de muren en wateroverlast.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Fien een mama van 3 jongens woont wegens omstandigheden heden in een huur woning die wanneer  ze het ging huren volledig in orde was volgens de eigenaar. Na 6 maanden er te wonen begonnen de problemen elektriciteit die heel de tijd uitvalt door kortsluiting door vochtige muren. Schimmel die op de muren groeit hoe vaak dit ook proper gemaakt wordt komt het telkens terug . Nu is er deze winter nog bij gekomen dat telkens dat het regent het water binnen komt via het dak zo in de slaapkamers.

De eigenaar wilt hier niets aan doen en zegt haar dat ze moet vertrekken als ze niet tevreden is. 

Fien wilt hier ook zeer graag weg omdat dit een zeer ongezonde situatie is voor haar kinderen en voor haar. Ondertussen groeit de schimmel al van de muren op haar meubels en kunnen de kinderen niet meer in hun kamer slapen door de schimmelproblemen. 

Fien staat opgeschreven voor een sociale woning maar krijgt hier geen gehoor voor haar problemen en staat op deze moment op de wachtlijst en moet ze nog minimum 8 jaar wachten op een woning. Ze is genoodzaakt om naar een particuliere woning te zoeken. Hiervoor heeft ze helaas nog niet genoeg bij elkaar om een waarborg te kunnen betalen en haar aangetaste meubels te vervangen.

Fien werkt voltijds en werkt nog extra bij en doet alles voor haar kinderen. Helaas is dit niet genoeg voor onze maatschappij.

HELP Fien en haar jongens aan het geluk zodat ze op een gezonde manier verder kunnen in het leven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/03/2024 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nathalie Lauwers

Nathalie Lauwers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/03/2024 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog