Help en ondersteun mij met mijn Missie voor de wereldbevolking ❤️

Help en ondersteun mij met mijn Missie voor de wereldbevolking ❤️
Freedom for All ❤️ Worldwide
Deel deze actie via:

Sommige mensen kregen een enorme mentale crash in hun leven te verwerken, doordat de wereld is zoals die is, ik ook...

 
€ 0 ingezameld

Lieve Lezer(es),

Misschien heb je mijn naam (Dienie Kars, Dienie Wakker, Dienie Holland) al eens eerder voorbij zien komen, in een negatief bericht of een positief bericht...

Door schade en schande word je (wereld)wijs, wanneer je leert van je fouten en verkeerde keuzes die je eerder in je leven maakte, het is echt zo!

We leven nu ook in zeer bijzondere en enerverende tijden. De tijd van de Openbaringen is aangebroken, ons leven verandert nu snel, mits je durft mee te gaan in de flow. Durf dingen los te gaan laten wat je niet meer nodig hebt op je levenspad, dit geldt voor alle facetten in ons aardse leven.

Maar ik zal gelijk ook maar even met de deur in huis vallen - Wanneer ik zelf financieel ondersteund word kan ik zelf ook veel andere mensen helpen en ondersteunen. Het is een kettingreactie, doordat ik een groot bereik heb en veel contacten heb over heel de wereld kan ik daardoor ook veel andere mensen op andere plekken helpen en ondersteunen. Dus dat is het mooie ervan. Vandaar mijn Missie voor de hele wereldbevolking, alles is met elkaar verbonden door frequentie en energie. We zullen gezamenlijk onze schouders eronder moeten zetten om het Paradijs terug te brengen op ons stukje Aarde. Waar een Wil is is een Weg, het is echt zo!

Humanitaire projecten

In Kenia en Egypte ga ik humanitaire projecten opstarten, daar ben ik al langere tijd mee bezig. Het betreffen Zuiver water projecten en het op gang brengen van de voedselvoorziening voor de bevolking aldaar, zodat ze daar straks in overvloed kunnen gaan leven. Heb reeds goed contact opgebouwd met mijn contactpersonen aldaar. Ik ben nu aan het sparen voor de eerste reizen om daar heen te kunnen gaan (Egypte en Kenia).

 

Even kort over mijzelf, verderop uitgebreider 

Ben een aantal jaren geleden zelf enorm gecrashed in mijn leven, zowel mentaal, financieel als maatschappelijk en later ook nog eens lichamelijk. Mijn rug brak ik in de zomer van 2018. Ben mijn eigen leven nu weer stapje-voor-stapje aan het opbouwen.

Sinds kort heb ik een betaalde job. Kan nu mijn eigen boodschapjes weer betalen, hoe fijn is dat. Elke dag bekijk ik ook wie ik mentaal kan ondersteunen en/of kan oppeppen, zodat diegene ook weer een stapje verder kan komen in zijn aardse leven.

Meerdere mensen heb ik reeds kunnen weerhouden van hun beslissing om zelfmoord te plegen, door tijdig de juiste hulp aan te reiken. Helaas is dat niet bij iedereen gelukt, omdat ze ontoegankelijk waren voor hulp, teveel beschadigd vaak, dat doet nog steeds heel veel pijn. Ook stierven er bekenden van mij die kanker hadden, ik zal het nooit vergeten hun enorme strijd om door te willen leven. Ze moesten zich er helaas bij neerleggen.

 

Voor de Lichtwerkers onder ons ❤️

Wij doen, als één van de 144.000 Lichtwerkers, allemaal een stukje van het Grote Geheel, van het grote ontwaken, van ons eigen ontwakingsproces en dat van de bevolking. Ik doe mijn stuk hierin, de wereldbevolking informeren over de complete aardse puzzel die behoorlijk complex is vanwege de vervalste geschiedenis en omdat ons veel informatie is onthouden, bijvoorbeeld over Tartaria (vrije energie). 

 

Transformatieproces ❤️

Wij doen ondertussen (of daarvoor) ook allemaal onze eigen transformatieproces. Daar heb ik ook een tijd lang middenin gezeten. Het was heftig en zwaar tijdens de storm, maar heb het overleefd. Dankzij tijdige hulp en steun van dierbaren en barmhartige vrienden, waar ik hen nog steeds erg dankbaar voor ben. Je gaat daarna de kleinste dingen steeds meer waarderen, dat is een hele fijne gewaarwording.

Soms wil ik ook mensen financieel ondersteunen die direct hulp nodig hebben of wil ik graag humanitaire projecten financieel ondersteunen. Een hele lange periode was ik hiertoe zelf niet eens in staat, omdat ik zelf helemaal aan de grond zat van mijn maatschappelijke en financiële bestaan.

 

Mijn wens en levensdoel ❤️

Mijn wens en levensdoel is om in de toekomst de mogelijkheid te krijgen om meer mensen financieel direct te kunnen ondersteunen en/of op een andere wijze te steunen door zelf humanitaire projecten op te starten met gelijkgestemden. Door hen handvaardigheden (aan) te leren, en/of hen erop te wijzen, zodat ze het zelf ook kunnen gaan doen.

Het project "NOOIT MEER HONGER" in Afrika (Kenia) heb ik een tijd lang ondersteund door artikelen te schrijven over het project. Zij gaan nu hartstikke goed, daar ben ik heel erg blij mee. Veel fijne en lieve mensen met een goed hart zijn begaan met dit mooie project. Dat is iets wat je met veel tijd en energie kunt creëren. Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan. 

 

Wij zijn zelf de verandering ❤️

Al enige tijd verwijs ik getraumatiseerde mensen door naar een goede therapeut. Dat doe ik middels de Bart van Well Foundation. De wegen zijn hiervoor reeds geplaveid. Ja, dat kan ik op mijn naam schrijven dat ik dit reeds heb opgezet, dit deed ik in overleg en samenwerking met Bart van Well, zijn naam draagt de naam van de Foundation. Dit deed ik in de tijd dat ik heel veel tijd had en geen geld had in mijn portemonnee.

 

Tijd is een kostbaar dingetje ❤️

Daar kom je pas achter wanneer je weer iets nieuws gaat opbouwen. Je krijgt dan ineens zoveel 'things to do' en ja, ik kom al tijden uren tekort om alles in een dag te kunnen doen wat ik eigenlijk zou willen doen. Ben in de afgelopen jaren ook veel veel artikelen gaan schrijven op mijn eigen websites. Daarom kan ik mijn huidige betaalde job nauwelijks doen, omdat ik veel tijd kwijt ben aan het schrijven van de artikelen en het informeren van de bevolking middels mijn vele Telegram groepen en kanalen.

Er komen gelukkig steeds meer lichtwerkers, gelijkgestemden, vrijwilligers, vertrouwenspersonen en therapeuten op mijn pad. Gezamenlijk kunnen wij nu mensen in psychische of maatschappelijke nood snel en adequaat helpen en weer levensmoed geven om door te gaan met hun leven en om hun levenspad te vervolgen, waarvoor ze op aarde in hun huidige incarnatie zijn gekomen.

 

Mijn Missie in mijn aardse leven ❤️

Heb een Missie te doen in mijn aardse leven. Misschien klinkt dit gek in jouw beleving, maar die boodschap kreeg ik als kind al mee in een Moederschip. Als kind was ik een dromer en dacht daar vaak aan als ik de kans had. Lees de tekst eens op de zeilboot en kijk eens wat ik vast heb in mijn rechterhand, een roer, koersend naar onze Vrijheid, dat is wat ik doe️ en op afsteven.

 

Levenslessen

Vaak zijn het mensen met bijzondere gaven, talenten, kennis en vaardigheden die vastlopen in hun leven. Ik kan erover meepraten, het overkwam mij ook. Door schade en schande ben ik wijs geworden. Het waren mijn levenslessen om ervaringen op te doen en om mijzelf in mijn eigen kracht te kunnen gaan zetten, voor hetgeen ik nu aan het doen ben. Dat heb ik ook wel nodig op het pad wat ik ben ingeslagen en de koers die ik aanhoud.

 

Mijn eigen crash in mijn leven…

Hoe dat ontstond wil ik best uit de doeken doen. Ben eerst mentaal en daarna financieel enorm gecrashed toen ik het een en ander hoorde over seksueel misbruik, waarbij hooggeplaatsten waren betrokken. Ik schrok in eerste instantie heel erg en verloor snel daarna al mijn motivatie om mijn job nog naar behoren te doen en wilde maar één ding: Dagelijks onderzoek doen, mezelf informeren en de bevolking daarvan op de hoogte brengen. Heb al heel veel mensen laten ontwaken en verder laten doen ontwaken in de afgelopen jaren. Sommigen daarvan zijn nu ook aan hun eigen Missie begonnen, de reden waarom ze hier op aarde zijn gekomen. Maar ook eerst mochten zij aardse ervaringen opdoen, net als ik.

Gelukkig ben ik een doener en durf ik (tijdig) om hulp te vragen, ook voor anderen en ook van ‘Boven’. Daarom heb ik deze oproep voor mijzelf en mijn medemens geplaatst.

 

#durftevragen

Hartelijk dank voor elke euro die je aan mij wilt doneren of als gift wil schenken.

Ik ga en zal er iets goeds mee gaan doen, dat beloof ik jou bij deze, dank-je-wel ❤️

Liefs en groetjes van mij, 

Dienie 😘😘

PS. Een lang verhaal misschien, maar nu weet je de meeste ins en outs over mijn hulpvraag en mijn bestaan.

Wil je meer weten over mij? Lees dan mijn blog.

Mijn blog ► https://www.freedom-for-all-worldwide.com/mijn-blog/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/10/2022 gestart
2077x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Freedom for All ❤️ Worldwide

Freedom for All ❤️ Worldwide

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/10/2022 gestart
2077x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog