Help een hardwerkende alleenstaande moeder na woningbrand.

Help een hardwerkende alleenstaande moeder na woningbrand.
Deel deze actie

Steunactie na zware brand voor hardwerkende moeder

39 donaties
15%
€ 2.320 van € 15.000 ingezameld

We willen heel graag onze lieve moeder niet enkel mentaal steunen maar met deze inzamelactie ook financieel vooruit helpen aangezien (andere schade terzijde) haar recent gerenoveerde dakterras en berging helemaal verwoest is geweest door brand. Ze heeft namelijk jaren lang zo hard gewerkt voor deze recente renovaties. Elke beetje zal enorm helpen. Hartelijk dank alvast!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/10/2022 gestart
3492x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jana Petrosian

Jana Petrosian

39 donaties
15%
€ 2.320 van € 15.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/10/2022 gestart
3492x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Brand vernielt overdekt terras achter rijwoning

17 Oct 2022

GERAARDSBERGEN - Een zware brand heeft zaterdagavond het overdekt terras van een rijwoning in de Vredestraat in Geraardsbergen in de as gelegd. De woning bleef gevrijwaard.

HLN

Woning onbewoonbaar na korte maar hevige brand

17 Oct 2022

GERAARDSBERGEN - Zaterdagavond brak in een woning in de Vredestraat in Geraardsbergen brand uit. Er vielen geen gewonden maar de getroffen woning is tijdelijk onbewoonbaar.

Nieuwsblad

Anayita (59) ziet droom in vlammen opgaan: “Achterbouw woning was net helemaal gerenoveerd”

17 Oct 2022

GERAARDSBERGEN - Een verwoestende brand raasde zaterdagavond door de achterbouw van het huis van Anayita Petrosian in de Vredestraat. De pas gerenoveerde bergruimte en dakterras gingen in de vlammen op. Omdat Anayita door omstandigheden haar brandverzekering niet had betaald, zal ze zelf moeten instaan voor de opgelopen schade. De dochters van Anayita starten een crowdfunding om geld in te zamelen.

Nieuwsblad

Uitslaande brand in de Vredestraat

16 Oct 2022

Geraardsbergen -  Zaterdag 16 oktober brak er omstreeks 22.30 uur een brand uit in een woning in de Vredestraat. De brandweer van de Hulpverleningszone Zuid-Oost was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Volgens de officier van de brandweer ging het om een uitslaande brand. De oorzaak van de brand moet nog verder worden onderzocht. De brand ontwikkelde zich in de achterbouw van het huis, waardoor het hoofdgebouw van de woning van schade gevrijwaard bleef. Er is enkel materiële schade. De woning is tijdelijk onbewoonbaar. De bewoners konden bij familieleden terecht. De schade aan de aanpalende woningen is te verwaarlozen. De politie sloot de Vredestraat een tijdlang af voor alle verkeer.

Nuus
Andere acties in: Wonen Brand
Misbruik melden