Help een groep van Koppels en gehuwden hun relatie versterken

Help een groep van Koppels en gehuwden hun relatie versterken
Emmy Muzo
Deel deze actie via:

Het groep ' parehanan dialogando, sosteniendo i resando pa otro' ondersteunt koppels met sterke en stabiele (liefde)relatie.

 

Als HBO theoloog in opleiding samen met nog 3 begeleiders ondersteunen we momenteel 315 koppels en gehuwden van onze groep tot een stabiele, sterke en diepere connectie en vooral meer liefde in hun relatie. We krijgen dagelijks mensen vooral van de Antillen die hier in Nederland wonen en ook uit Curaçao, Aruba en de BES eilanden die ons ondersteuning vragen voor hun relatie problemen of zorgen. 

Onze missie: stabiele relatie stimuleren onder Antilliaanse koppels en gehuwden doormiddel van dialogen, debatten, getuigenissen van uitgenodigden, disciplines informatie, begeleiding, coaching, bij staan, spirituele begeleiding en gebedensessies.

Onze visie: Steunpunt voor Antilliaanse stellen en gehuwden die streven naar een stabiele relatie, vreugdevol, tevreden en vooral liefdevolle gezin. 

Een tevreden gezin (de kern van een samenleving) draagt bij aan een sterke samenleving en is bouwsteen voor een stabiele land.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/01/2022 gestart
549x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emmy Muzo

Emmy Muzo

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/01/2022 gestart
549x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog