Help Dries en zijn gezin weer schuldvrij te leven

Help Dries en zijn gezin weer schuldvrij te leven
Niyyah Deen

Help ons voorkomen dat Dries en zijn gezin hun inboedel, of erger nog, hun onderdak verliezen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dries en zijn vrouw geraken al een tijdje niet meer rond. Dries werkt veel en hard, maar het geluk zit hem even niet mee. Zijn vrouw werkt ook deeltijds in de schoonmaak. Ze zou eigenlijk niet mogen werken want ze moet geopereerd worden aan haar pols, maar ze blijft de operatie uitstellen omdat ze het zich niet kan veroorloven om nu haar job te riskeren en haar inkomen (ook maar deels) te verliezen.
 

Het begon bijna 3 jaar geleden dat ze hogere en onvoorziene kosten hadden waardoor ze een aantal facturen niet op tijd konden betalen. En je weet hoe dat gaat met schulden, je beslist de ene maand om de huur niet te betalen en achterstallige facturen voorop te stellen, de volgende maand zit je met 2 maanden huur en uiteraard nieuwe facturen. In het begin dachten ze dat het wel goed zou komen, een tijdelijke tegenslag, maar het tegendeel bleek waar te zijn. Ze zijn nu maanden verder en zitten met opstapelende schulden, huurachterstand en ze worden belaagd door deurwaarders. Ze hebben momenteel ook nauwelijks nog overzicht van al hun schulden en ze zijn echt de weg kwijt. De vrouw van Dries heeft ook een hartaanval te verduren gehad door al de stress en hun kinderen lijden hier enorm hard onder. Ze zitten momenteel met 5 maanden achterstand op de huur en hun huisbaas dreigt ermee hun uit huis zetten. Ze hebben brieven van deurwaarders waarop verkoopdagen zijn vastgesteld van hun inboedel en de enige manier om dit te voorkomen is om het volledige saldo te betalen.
 

Ze hebben geprobeerd geld te lenen bij familie, maar hun schulden liggen ondertussen zo hoog en mensen lenen ook niet graag geld aan degenen waarvan ze weten dat ze het moeilijk terug kunnen betalen.

 

Ze hebben bijna 3 jaar lang in stilte afgezien, zonder te klagen of zagen. Ik bewonder hun geduld, maar je ziet nu wel echt dat ze de wanhoop nabij zijn en dat breekt mijn hart. We willen nu graag wat geld inzamelen voor Dries en zijn gezin en we hebben daar jouw hulp voor nodig.
 

Help ons voorkomen dat Dries en zijn gezin hun inboedel, of erger nog, hun onderdak verliezen. Dries heeft 4 kinderen waar hij voor moet zorgen en zijn vrouw zou best zo snel mogelijk geopereerd moeten worden. Jij kan helpen om dit te realiseren door te doneren. Elk bedrag is welkom!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/05/2023 gestart
162x bekeken

Actie georganiseerd door:

Niyyah Deen

Niyyah Deen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/05/2023 gestart
162x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog