Help deze mama

Help deze mama
Sharon Chotoe
Deel deze actie via:

Laten we alle krachten bundelen voor mijn lieve vriendin en haar 2 kinderen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste mensen,

 

Ik ben Sharon Chotoe woonachtig in Zoetermeer. Ik heb een vriendin in den haag die met wat schulden zit. Ik heb haar tot op heden gesteund met van alles. Alleen nu kom ik zelfs te kort om haar met dit enorme probleem te helpen. 

 

Het zit namelijk zo. Zij is 37 jaar en heeft 2 kinderen van 8 en 12 jaar oud. Haar partner met wie zij dolgelukkig was haar jeugdgeliefde is overleden december 2017. Ze waren een hechte gezin tot de overlijden van haar partner ervoor zorgde dat de kindjes en zij de huurwoning moesten verlaten omdat de woning op de naam van haar partner stond. 

Zij is toendertijd opgevangen door haar vader, zijn vriendin en stiefzoon van vader en hoopte een doorstart te maken met haar kinderen. Uiteindelijk raakte ze in een diepe dal omdat ze werkloos thuis zat en zelf vocht met haar gezondheid. 

Toch deed ze enorm haar best om aan een baan te komen en dat lukte. Ze werkte hard en spaarde al het geld wat overbleef. Naast de rijlessen die ze volgde, benodigdheden voor haar kinderen en leefgeld aan haar vader.  Dit gaf ze uit vertrouwen aan haar stiefmoeder om apart te leggen. Tot er een moment kwam dat ze haar rijexamen deed en slaagde. Ze was zo intens blij en wilde een kleine auto aanschaffen maar wat bleek haar stiefmoeder sluisde haar spaargeld zonder haar weten door naar Suriname voor onderhoud van familie. Er kwam een woordenwisseling, ruzie zelfs politie bij betrokken. Haar vader koos voor zijn vriendin en zette mijn vriendin en 2 kinderen uit huis. 

Ze kwam in een opvang terecht , gezondheid ging achteruit en verloor haar baan tot juli 2019 ze kreeg een woning aangeboden en zat in de uitkering. 

Door hulp van de gemeente kon ze haar woning inrichten en ze maakte vol moed een nieuwe start . Zij kreeg na 4 maanden een baan en kon thuiswerken. Werkte fulltime tot kort daarna belandde ze in het ziekenhuis. Na wat opnames en ziekenhuisbezoeken is helaas geconstateerd dat zij darmkanker heeft .Puur uit afleidng en  omdat ze haar kinderen moet onderhouden en door beslaglegging ( van oude schulden toen haar partner overleed) is ze blijven werken maar doet dit nu parttime. Ze krijgt chemo's om de aantal weken.

Door de stress wordt zij zieker en zieker. Ze heeft verder niemand die naar haar omkijkt. 

Wie helpt mij mee om voor haar en de kinderen geld in te zamelen?een duwtje in dr rug.  Zodat zich kan focussen op haar zelf en de kinderen.

Liefs Sharon

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/01/2022 gestart
366x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sharon Chotoe

Sharon Chotoe

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/01/2022 gestart
366x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden