Help deze Familie

Help deze Familie
Anoniem NL

Het doel van deze actie is om deze familie wat rust te gunnen in al hun problemen en er wat rust komt.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Waarom ik deze actie voor deze familie opzet is omdat ze best wat zorgen hebben en ze het moeilijk vinden om hulp te vragen vandaar dat ik het zo op deze manier wil proberen. Het is een gezin van vader 32 jaar Moeder 31 jaar en dochter van 8 jaar & dochter van 3,5 jaar.

 Het dochtertje van 3,5 die te vroeg is geboren en heel klein, de zwangerschap was ook erg problematisch nu 3,5 jaar later is het probleem niet verholpen ze heeft namelijk een erge angst en eetstoornis wat heel veel energie en tijd kost om haar hier vanaf te helpen met veel hulp instanties en reizen van ene plek na andere plek en ze zit op volledige sondevoeding op de dag via een Mickey button. 

Ze hebben nog dochter van bijna 8 jaar die ook nodige aandacht nodig en waar ze door financiële problemen ook niet echt leuke dingen mee kunnen doen. 

Daarbij heeft moeder te horen gekregen dat ze PTSS heeft en zware depressie en daar binnenkort voor in behandeling gaat..

En hebben ze ook financiële zorgen omdat alles gewoon niet mee zit kunnen ze dit er helemaal niet bij hebben dus ik zou ze zo graag wat rust gunnen & ik hoop dat ook dit gezin geholpen kan worden en ze wat meer rust kunnen krijgen. 

Zouden jullie daarbij kunnen helpen en ondersteunen? Alvast super bedankt… 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/11/2023 gestart
85x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anoniem NL

Anoniem NL

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/11/2023 gestart
85x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden