Help deze alleenstaande, ongeneeslijk zieke moeder en haar 3 kinderen

Help deze alleenstaande, ongeneeslijk zieke moeder en haar 3 kinderen

Steun mijn vriendin die de ene tegenslag na de andere te verwerken kreeg en nu op straat dreigt te belanden met haar 3 kids.

 

E. is een alleenstaande ongeneeslijk zieke moeder met 3 kinderen. De afgelopen jaren is ze van de ene tegenslag in de andere terechtgekomen. Ze is recent gedwongen moeten verhuizen wegens een onbewoonbaarverklaring van haar toenmalige woonst. 

Haar huidige woonplaats is niet ideaal. deze heeft een zeer slechte verbinding qua vervoer voor de school van de kinderen. Haar auto is 18j oud, en er zijn nu heel wat kosten aan.  Haar auto heeft ze absoluut nodig voor de kinderen maar indien ze nu zonder valt heeft ze geen geld voor een andere wagen.  

E. krijgt geen hulp van haar familie en staat er dus alleen voor. Met de stijgende huurprijzen, oplopende medische kosten, bijkomende kosten aan de wagen, schoolkosten,.. is het voor haar quasi onmogelijk het hoofd boven water te houden.  

Wil jij haar helpen om de achterstallige facturen af te lossen, een reserve op te bouwen, wat opzij te kunnen zetten voor haar kids en ervoor te zorgen dat ze niet op straat belandt? Elke gift, hoe klein ook is welkom.

Eeuwige dankbaarheid verzekerd.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/02/2024 gestart
144x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dorien D.

Dorien D.

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/02/2024 gestart
144x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog