Help de spoedoperatie van Lou te betalen

Help de spoedoperatie van Lou te betalen

Help Nikki en haar gezin om de spoedoperatie van Lou te betalen. Deze keer verdienen zij een beetje hulp. ❤️

 

Ik (Lientje), de zus van Nikki start met een steunactie. Want deze keer verdienen zij een beetje hulp, iets dat zij al al die jaren zonder nadenken aan andere geven.

Nikki staat altijd klaar voor iedereen met een babbeltje, wijze raad en een serieuze portie humor. En Kobe met zijn gouden handen, is de beste vakman die ik ken.

Dus asjeblieft wie kan…

Help Kobe, Nikki, Lili, Rosie en Poppy. Want dat verdienen ze want stuk voor stuk hebben ze een hart van goud. ❤️

Lou werd donderdag plots ziek, verdict was waarschijnlijk een blaasontsteking of beginnende baarmoederontsteking. De dierenarts gaf Lou een spuit antibiotica en ook pilletjes voor thuis.

Maar zaterdag werd het erger. Lou ging plots heel hard achteruit en had enorm veel pijn. Ze belde meteen naar de dierenarts van wacht, want hun vaste dierenarts was dit weekend spijtig genoeg niet aanwezig.

Na een echo was duidelijk te zien dat Lou haar baarmoeder erg ontstoken was en al een stuk was open gegaan. Door de snelle reactie van Nikki en Kobe is ze gered kunnen worden. Als ze langer als een uur hadden gewacht was Lou er niet meer geweest.

De operatie duurde uren, het was dus lang en bang afwachten op hopelijk goed nieuws. Maar dat kwam er! De operatie was goed verlopen en vandaag mogen ze Lou ophalen bij de dierenarts, nog paar uurtjes afwachten en ze zijn terug samen.

Maar iedereen weet dat een dierenarts veel geld kost, en in het weekend vaak 2x of 3x zo duur. Omdat ze de pech hebben dat Lou juist zo ziek werd in een weekend en dit een spoedoperatie was moeten ze plots €1500 betalen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/06/2023 gestart
911x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lientje Leflot

Lientje Leflot

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/06/2023 gestart
911x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Familie
Misbruik melden