Help de Pure Vrouw

Help de Pure Vrouw
Arlette Henskens

Help mij om de middelen te kunnen aanschaffen die ik nodig heb om de pure vrouw te versterken.

 

De Pure vrouw is een platform waarvan het doel is vrouwen weer in hun eigen oorspronkelijke feminale kracht te laten staan.

Mede door het onder de aandacht brengen bij het herkennen van de eigen vrouwelijke levenskracht en zelfvertrouwen  in het oorspronkelijke vrouw zijn.

Middels aangeboden cursussen en persoonlijke begeleiding kan er dieper en gerichter aandacht worden gegeven aan eigenwaarde, visie en het inzien van het spirituele aspect in het complete vrouw zijn en je uiteindelijk zo ook te voelen.

Om dit te realiseren zijn er middelen nodig om de vrouwen comfortabel te kunnen voelen tijdens de sessies, wat inhoud dat ik inventaris nodig heb als een website, computer, printer, kassa systeem, diverse meubelen, groepstent, aankleding, consumptieve mogelijkheden en muziek instrumenten nodig heb. 

Omdat ik wel de kennis heb, maar niet de financiële middelen wil ik dit op deze manier zo bereiken. 

Inmiddels heb ik een leuke 21-daagse selfcare e-book geschreven en deze wil ik aanbieden aan de personen die mij steunen. Laat jouw emailadres achter en dan stuur ik hem digitaal voor je op. Zeker leuk om te doen! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/07/2022 gestart
831x bekeken

Actie georganiseerd door:

Arlette Henskens

Arlette Henskens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/07/2022 gestart
831x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog