Help de daklozen een warm plaatsje vinden

Help de daklozen een warm plaatsje vinden

Help daklozen in nood zelf ben ik ook dakloos geweest en nu wil ik samen met jullie steun hun een hart onder de riem steken .

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dakloosheid is één van de belangrijkste aandachtspunten van de Europese regering en in de geest en het denken van het huidige mondiale scenario voor daklozenopvang, die door een veel moeilijkere fase gaat dan voorheen. Wist jij dat ongeveer 700.000 mensen in Europa zonder dak boven hun hoofd leven en dat dit aantal de afgelopen tien jaar met 70% is toegenomen?
Nu zelfs het Europees Parlement vastbesloten is om tegen 2030 met een oplossing voor dit probleem te komen, kunnen we allemaal hopen op een betere situatie en een oplossing aandragen voor de daklozen.

Op dit moment zijn er meerdere daklozenopvangcentra, die zich dag in dag uit inzetten om zoveel mogelijk daklozen opvang te kunnen bieden en ze van de straat te houden. Maar nogmaals, de daklozenopvang heeft als groep geen back-up of een oplossing en ze hebben geld nodig om dit nobele werk te kunnen blijven doen. Dit brengt ons bij het onderwerp van hoe we allemaal de handen ineen kunnen slaan voor de daklozenopvang en hoe we allemaal geld kunnen inzamelen voor mensen die op straat leven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/04/2024 gestart
39x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kenji Dagrain

Kenji Dagrain

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/04/2024 gestart
39x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog