Help de Boer - Steun Onze Lokale Boerenmarkt App

Help de Boer - Steun Onze Lokale Boerenmarkt App

Verbind je met de bron van je voedsel: Investeer in onze app om lokale boeren te steunen en verse, duurzame producten rechtst

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Welkom bij onze unieke actie, waarbij we de kracht van gemeenschap gebruiken om lokale boeren een handje te helpen. Ons doel? Het opzetten van een app die werkt als de ‘Thuisbezorgd’ voor boerenproducten. Stel je voor: met slechts een paar klikken verse groenten, fruit en andere boerenproducten rechtstreeks van de boerderij bij jou thuis bezorgd!

Wat is het idee?

Onze app brengt lokale boeren en consumenten samen. Het werkt heel simpel:

Boeren plaatsen hun producten: Van verse groenten en fruit tot ambachtelijke kazen en scharreleieren, alles rechtstreeks van het land.

Jij kiest en bestelt: Net zoals je een pizza of sushi bestelt, maar dan gezonder en direct van de bron.

Wij bezorgen het bij jou thuis: Met een netwerk van bezorgers zorgen we ervoor dat deze verse producten snel en efficiënt bij jou thuis komen.

Waarom is dit belangrijk?

Steun van Lokale Boeren: Boeren werken hard om ons van eten te voorzien. Door hen direct te ondersteunen, helpen we de lokale economie en zorgen we dat ze een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

Vers en Duurzaam voedsel binnen handbereik: De producten zijn niet alleen verser, maar door lokaal te kopen, verminderen we ook de CO2-voetafdruk. Minder transport betekent een schoner milieu.

Versterkt de Gemeenschap: Dit project gaat over het samenbrengen van mensen. Het verbindt ons met de mensen die ons eten verbouwen en versterkt de lokale gemeenschapszin.

Jouw Bijdrage

Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om:

• De app te ontwikkelen en te lanceren.

• Een netwerk van bezorgers op te zetten.

• Boeren te informeren en aan te sluiten.

Doe mee!

Steun ons in de missie om een brug te slaan tussen lokale boeren en jouw eettafel. Samen kunnen we een verschil maken voor onze boeren, onze gemeenschap, en onze planeet.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/01/2024 gestart
135x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mira de Groote

Mira de Groote

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/01/2024 gestart
135x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog