Help Crazyland met de rechtzaak tegen de staat !

Help Crazyland met de rechtzaak tegen de staat !
Liesbeth Debak Buitendijk

 
€ 0 ingezameld

Lieve Crazyland familie.

Zoals jullie hebben kunnen lezen, heeft de regering er voor gezorgd dat Crazy Wonderland dit jaar WEER niet door kan gaan, voor de 2e keer op rij. Dit konden we als echte Crazyland die hard fans niet over ons heen laten gaan. Daarom zijn we een crowdfunding gestart om er voor te zorgen dat Crazyland zijn recht kan halen en nooit uit ons midden zal vallen.

De organisatie heeft er alles aan gedaan, om binnen 3 weken het festival toch mogelijk te maken, voor ONS en net op het laatste moment wordt het toch weer afgeblazen, zonder enige vergoeding uit verzekering of een garantiefonds. Hier zullen en willen zij niet mee akkoord gaan en willen dan ook een zaak aanspannen tegen de overheid, echter daar komen weer extra kosten uit als advocaatkosten, rechtbank kosten etc etc.

En dat terwijl ze al zoveel kosten hebben moeten maken om ons de mogelijkheid te kunnen geven een onvergetelijke dag te beleven. Wij kunnen de organisatie steunen en ze helpen om deze proceskosten wat dragelijker te maken.

Zoals al eerder gezegd hebben wij dan ook een Crowdfundactie geopend, om ze te helpen het proces aan te kunnen gaan. 

Wil je onze favoriete organisatie helpen en zorgen dat we snel weer los kunnen op hun geweldige feesten, volg dan deze link en help ze in hun strijd tegen de overheid !

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/07/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Liesbeth Debak Buitendijk

Liesbeth Debak Buitendijk

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/07/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog