Help Charo en Djavi aan een nieuwe rolstoelbus

Help Charo en Djavi aan een nieuwe rolstoelbus
Cisca van Sloten

De aangepaste bus van Charo en Djavi is aan vervanging toe ivm de leeftijd van de bus waardoor steeds hogere kosten.

 

Mijn naam is Cisca van Sloten en ik woon samen met mijn twee jongste kinderen Charo en Djavi. Helaas hebben zij een stofwisselingsziekte (CDG syndroom type 1 C) waardoor zij verstandelijk en lichamelijk beperkt zijn. Daarnaast hebben zij ook last van epilepsie, scoliose en een stollingsprobleem. Hierdoor zijn mijn kinderen volledig afhankelijk van zorg. 

Omdat ik mijn kinderen zoveel mogelijk wil laten genieten onderneem ik veel met hun. Alleen maar thuis zitten is geen optie, daar wordt niemand gelukkig van. Gelukkig hebben wij een aangepaste bus en kan ik met hun wegkomen. Ik sport zelfs met mijn kids zoals hardlopen, fietsen,  deelnemen aan thriatlons en obstacle runs. Je ziet ze genieten alleen al door mee te doen en het te ervaren. Maar ook dagjes weg en op vakantie gaan kan niet zonder een bus. Of je nu een dag weggaat of een week, dezelfde hoeveelheid aangepaste spullen gaan mee. Gelukkig genieten de kids ook van het autorijden. Dit geeft ons echt een “vrij” gevoel. Ondanks hun beperking kunnen zij toch deelnemen  aan verschillende activiteiten. Op deze manier vergroot dit ook hun wereldje, je ziet ze opbloeien. En als mijn kinderen gelukkig zijn dan ben ik dat ook.

Helaas krijgt onze bus steeds meer mankementen door de ouderdom en lopen de kosten ontzettend op. Het is niet meer op te brengen. Maar zonder bus kan ik nergens meer komen met mijn kids en zijn wij aan huis gekluisterd. Het wordt dus tijd voor een nieuwe bus.

Wij kunnen via fondsen hele mooie donaties ontvangen maar komen nog ongeveer € 15.000 te kort om een geschikte bus te kunnen aanschaffen. 

Omdat het om zoveel geld gaat ben ik zo dankbaar dat het op deze manier mogelijk is om voor mijn kinderen weer een aangepaste bus te kunnen realiseren. 

Mijn vraag is dan ook aan jullie om ons te helpen aan het resterende bedrag. Charo en Djavi zijn jullie enorm dankbaar hiervoor, dat weet ik zeker!  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/09/2022 gestart
1350x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cisca van Sloten

Cisca van Sloten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/09/2022 gestart
1350x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog