Help Casper & Ilja een steuntje in de rug.

Help Casper & Ilja een steuntje in de rug.
Deel deze actie

Na de zware storm Eunice is een nachtmerrie werkelijkheid geworden. Waterschade door heel het huis en 2 auto’s Total loss

57 donaties
18%
€ 1.775 van € 10.000 ingezameld

Vrijdag avond is de storm Eunice over het huis heen geraasd. 

Casper en Ilja zaten met hun dochtertje op de bank toen het allemaal gebeurde.. de complete dakbedekking, inclusief dakgoten waaide in een klap van hun huis. 

Zaterdag is er zeil op het dak gelegd omdat het niet gelijk gemaakt kon worden door het weer.  door al die windstoten en regen konden ze binnen douchen. het water loop van boven naar beneden en daardoor is door heel het huis waterschade.

Als je denkt dat het niet erger kan zijn ook nog eens allebei de auto's van Casper en Ilja terecht gekomen onder het dakbedekking waardoor de auto's total loss verklaard zijn.

niks is meer vanzelf sprekend en niks voelt meer veilig..

Door deze CrowdFunding actie is het de bedoeling dat we ze een steuntje in de rug kunnen geven. alle donaties zijn welkom en worden zeer gewaardeerd!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/02/2022 gestart
3832x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

F. B

F. B

57 donaties
18%
€ 1.775 van € 10.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/02/2022 gestart
3832x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Steunactie gestart voor gezin na stormschade aan huis

23 Feb 2022

STEENBERGEN – Ilja en Casper Perdaems zitten er behoorlijk doorheen na wat hen afgelopen vrijdag is overkomen. Storm Eunice raasde over hun huis in de Irisstraat waardoor de complete dakbedekking inclusief dakgoten en schoorsteen werd losgetrokken. Alsof dat nog niet erg genoeg was, belandde al het materiaal met een klap op hun beider auto’s die voor de deur stonden geparkeerd en daardoor total loss raakten. Sindsdien leven ze naar eigen zeggen in de overlevingsstand, al blijven ze zo positief mogelijk voor hun dochtertje Noa. Vrienden, kennissen en buren hebben inmiddels geld gedoneerd via een steunactie die voor het gezin is opgezet.

Kijk op Steenbergen
Andere acties in: In de buurt
Misbruik melden