Help bella met haar operatie

Help bella met haar operatie
Anna  De mulder

Help bella voor haar operatie🙏🍀 We zullen u erg dankbaar zijn 💖

 

 Bella is mijn maatje, mijn vriendin, zij helpt me letterlijk om te kunnen leven. Zij betekend zo veel voor mij en haar aanwezigheid heeft er voor gezorgd dat ik enorme stappen heb kunnen nemen. Zij helpt me, beschermt me. Als ik nachtmerries heb maakt zij me wakker, als ik black outs dreig te hebben houd zij me bij de les. Als ik depressief ben, is zij de reden dat ik uit bed kom, eet, drink enz. 

 

Ze heeft zóveel voor mij gedaan, en nu is ze ziek. Afgelopen maandag 7 februari 2022 is bij haar een maag tumor  vastgesteld. Ze is pas 3 jaar oud. Met behandeling goed onder controle te houden. Zonder behandeling, een hele snelle dood. Maximaal 3 maanden. Natuurlijk zijn we meteen begonnen met behandelen, en bella voelt haar alweer met de dag beter door de behandelingen, behandeling slaat goed aan.

 

Nu kreeg ik vandaag bericht van de verzekering, ze gaan niets vergoeden van deze dure behandeling. Daarom vraag ik om hulp. Alle kleine beetjes helpen.

 

Alstublieft, help bella , om samen nog wat Tijd  door te brengen zo lang het nog kan, en te genieten van elkaar, te houden van elkaar, en tijd om afscheid te nemen.😢🍀🙏

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/02/2022 gestart
715x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anna  De mulder

Anna De mulder

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/02/2022 gestart
715x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden