Help Beerin!

Help Beerin!

Beerin heeft nierziekte en mogelijk kanker. Dit brengt veel problemen met zich mee. Beerin heeft speciale zorg nodig!

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beerin heeft nierziekte. Dit brengt veel problemen met zich mee. Beerin heeft speciale zorg nodig, zoals verschillende soorten medicatie. Ook kan ze geen normaal voer meer eten en moet ze speciaal voer eten voor haar nieren. Ook heeft Beerin bloedonderzoek nodig voor haar waardes om te kijken hoe het gaat met haar nieren. Momenteel heb ik ook knobbeltjes gevoeld op verschillende plekken op haar lichaam. Dit is waarschijnlijk kanker en hiervoor is weer meer behandeling nodig dat ik niet kan betalen. De fondsen betalen maar de helft van de kosten en er blijft dus een bedrag over.  

 

Ik ben zelf minima en als ik geluk heb houdt ik 50 euro over voor een hele Maand; voor mij en mijn meerdere kinderen! Dit is om van te eten en te leven de rest van mijn uitkering gaat allemaal naar m'n kind Beerin. Het lukt niet om alle zorg te betalen voor Beerin en m'n andere kinderen inclusief mezelf daarom zoek ik hulp. De dierenvoedselbank heeft niet het voer wat zij nodig heeft en de dierenfondsen betalen geen medicatie en of voedsel.

 

Daarom zoek ik hulp bij donateurs voor essentiële medicatie, spullen en eten om Beerin in leven te houden en zodat de rest van de kinderen ook kunnen eten. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/11/2023 gestart
71x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yolanda Da Costa Abreu

Yolanda Da Costa Abreu

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/11/2023 gestart
71x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog