Help Bailey aan nieuwe heupen!

Help Bailey aan nieuwe heupen!
Deel deze actie via:

Mijn hond Bailey heeft zware HD en zware artrose. hierdoor heeft ze een operatie nodig voor nieuwe heupen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

Bailey is een Duitse herder van 4 bijna 5 jaar oud ze is vanaf puppy al bij ons toen ze 7 maand oud was kwamen we er achter dat ze Heupdysplasie ook wel gekend als HD heeft. Dit hebben we een tijdje onder controle kunnen houden met pijnstillers. Helaas werken de pijnstillers niet meer zo goed als dat we hoopte. dit betekend dat ze altijd pijnlijk is en zal blijven, en helaas zal dit alleen maar erger worden!

De oplossing? nieuwe heupen aan beide kanten maar dit is enorm prijzig!!! Maar met deze operatie zal haar pijn verdwijnen en kan ze eindelijk spelen en rennen zonder pijn! ik gun haar dit zo enorm!

De andere optie zal uit eindelijk zijn inslapen de dierenarts heeft mij verteld dat ze dan niet ouder als 7 zal worden. aangezien ik haar veelte jong vind en haar echt een leven zonder pijn gun wil ik alles gaan proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor haar! ik kan haar echt niet missen!!

willen jullie mij alsjeblieft helpen zonder jullie steun zal het mij nooit lukken om het geld bij elkaar te krijgen en zal ik haar uiteindelijk moeten laten inslapen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/02/2022 gestart
280x bekeken

Actie georganiseerd door:

kaylee tijhuis

kaylee tijhuis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/02/2022 gestart
280x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden