Help Alexander zijn bedrijf heropbouwen na de verwoestende brand

Help Alexander zijn bedrijf heropbouwen na de verwoestende brand

Alexander is veel van zijn essentiële werkgereedschap kwijtgeraakt. Help hem zijn bedrijf te herstellen met een donatie.

 

De verwoestende brand in Amersfoort heeft de loods waar Alexander Nieman zijn werkleven had opgebouwd, in de as gelegd. Laten we onze krachten bundelen om Alexander te helpen zijn groene droom weer op te bouwen.

Het verhaal:
Na maanden van hard werken had Alexander de loods getransformeerd tot een perfecte werkplek met zelfgebouwde verdiepingen, op maat gemaakte opslagruimtes en alle benodigde gereedschappen voor zijn hoveniersbedrijf. Zijn investering in tijd, geld en zweet maakte het tot meer dan een loods; het was een teken van zijn toewijding en liefde voor zijn vak. Maar nu is alles weg, verzwolgen door de vlammen, en staat Alexander voor de uitdaging om opnieuw te beginnen.

Waarom jouw hulp nodig is: 

Alexander staat bekend om zijn harde werk en toewijding aan zijn ambacht. Echter zijn veel spullen om zijn vak uit te voeren in rook opgegaan. Jouw steun kan het verschil maken in deze cruciale tijd. Een donatie, groot of klein, helpt Alexander om essentiële materialen en gereedschappen aan te schaffen en de eerste stappen te zetten naar een nieuw begin. Voor deze omstandigheden was hij helaas niet verzekerd. Daarom is hij nu volledig afhankelijk van zijn eigen kracht en de gulle steun van anderen om deze zware periode te doorstaan.

Hoe jij kunt helpen: 

Elke donatie helpt Alexander bij het herbouwen van zijn bedrijf. Jouw steun geeft niet alleen praktische hulp, maar zal hem ook goed doen in deze mindere tijd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Alexander niet alleen deze tegenslag overwint, maar sterker terugkomt.

Laten we samen staan met Alexander en hem helpen zijn droom te herstellen. Doneer vandaag nog om een verschil te maken in het leven van een hardwerkende ondernemer die geconfronteerd wordt met een onvoorstelbare tegenslag.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/04/2024 gestart
5061x bekeken

Actie georganiseerd door:

Niki & Joris

Niki & Joris

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/04/2024 gestart
5061x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Brand
Misbruik melden