Help: 1.7 miljoen Afghanen Uitgezet uit Pakistan in de Winter

Help: 1.7 miljoen Afghanen Uitgezet uit Pakistan in de Winter

EDIT: Help met het geld inzamelen voor hulpgoederen voor de families die uitgezet zijn en in de kou staan.

 

De regering van Pakistan heeft abrupt besloten om 1.7 miljoen Afghanen terug te sturen naar Afghanistan, wegens het ontbreken van geldige verblijfsvergunningen. Dit zijn vluchtelingen die in de jaren 80 zijn gevlucht tijdens de Afghan-Soviet oorlog, maar ook recenter wegens de overname van het land door de Taliban. 
Door deze beslissing worden er duizenden Afghanen gedwongen over de grens gestuurd, met geen zekerheid voor hun bestaan. Een groot deel van hen leeft daar al tientallen jaren en kent niet beter, de kinderen zijn geboren in opgegroeid in Afghanistan.
Afghanistan zelf heeft niet de middelen om zo een massa-verhuizing op te vangen, vooral nu er een strenge winter op komst is.
 

EDIT:

Het geld was in eerste instantie om een container te laden, maar hiervan is afgezien door de hoge transportkosten en de tijd die het gaat kosten. In plaats hiervan zal met het geld ter plaatse goederen gekocht worden zoals eten en kleding. Dit zal allemaal gedocumenteerd worden en het geld zal gegarandeerd bij de juiste mensen terecht komen.
We geloven dat uw steun een groot aantal mensen gaat helpen om de winter te overleven.

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/11/2023 gestart
1051x bekeken

Actie georganiseerd door:

Helal Said

Helal Said

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/11/2023 gestart
1051x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden