Hart voor Kevin, financiële steun na arbeidsongeval.

Hart voor Kevin, financiële  steun na arbeidsongeval.

Aangepaste wagen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hart voor Kevin

Het was een zonnige middag aan de haven van Antwerpen. Kevin, een hardwerkende man van 35, was altijd in de weer voor was voor familie en vrienden. Zijn glimlach en optimisme waren aanstekelijk en hij stond altijd klaar om anderen te helpen. Maar op een dag veranderde alles.

Kevin werkte als mekanieker en die fatale middag ging heel zijn leven veranderen. Hij geraakte onder een ijzeren Beam en raakte ernstig gewond aan zijn benen. De gevolgen waren ingrijpend: hij liep een dubbele open beenbreuk op en een verbrijzelde arm, en was van de ene op de andere dag verminkt van zijn middel naar beneden. Voor een jonge man die altijd zo actief en onafhankelijk was geweest, was dit een enorme klap.

Zijn gezin, familie en vrienden waren geschokt, maar ze besloten zich niet neer te leggen bij de situatie. Ze wisten dat Kevin, ondanks zijn beperkingen, weer een volwaardig leven moest kunnen leiden. Daarom ontstond de actie "Hart voor Kevin".

Financiële Steun na Arbeidsongeval

De medische kosten stapelden zich op en Kevin’ s gezin & familie kon de rekeningen nauwelijks betalen. Ze beseften dat ze meer nodig hadden dan alleen de basiszorg. Een aangepaste mindervalide wagen zou Kevin in staat stellen om weer mobiel te zijn en een zekere mate van zelfstandigheid terug te krijgen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/05/2024 gestart
12x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kevin H

Kevin H

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/05/2024 gestart
12x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog