Hairextensions voor Maartje

Hairextensions voor Maartje

Na een intensief jaar gun ik dat mijn lieve vriendinnetje Maartje weer mooi lang haar heeft en blij is met haar nieuwe zelf!!

 

Hoi allemaal, 

Zoals jullie wellicht weten is er vorig jaar april borstkanker geconstateerd bij mijn vriendinnetje Maartje van Cuijk. Na een intensief jaar van chemo, bestralingen en een operatie gaat het nu gelukkig weer wat beter met Maartje. Ze is begonnen aan een revalidatie traject en ze merkt dat ze langzaamaan weer wat meer energie krijgt. Ze is een enorme vechter en blijft altijd positief, ze is dan ook zeer blij en dankbaar dat ze nu weer aan haar herstel kan werken. 
Ze heeft inmiddels afscheid genomen van haar pruik en toont haar eigen haar weer. Echter merkte ik dat ze geen prettig gevoel heeft bij haar korte haar. Ze heeft voor haar ziekte altijd mooi lang haar gehad en ik kan het goed begrijpen dat je dat weer graag terug wil hebben. 
Nu is het plaatsen van hairextensions alleen mogelijk wanneer je haar langer dan 10 cm is. Het haar van Maartje is jammer genoeg nog te kort. Echter blijkt er een bedrijf in Nederland te zijn die gespecialiseerd is in het plaatsen van hairextensions na chemo. Dit kost helaas wel heel veel geld (min. 5.000 euro)
Maartje zou zelf nooit om hulp vragen maar ze verdiend dit zo! Dus daarom ben ik deze crowdfunding begonnen.
Hoe geweldig zou het zijn als we met z'n allen het voor elkaar kunnen krijgen om dit bedrag bij elkaar te krijgen! Alle beetjes helpen en ik weet zeker dat we Maartje hier onwijs blij mee maken. Ik gun het haar zo dat ze na alles weer in de spiegel kan kijken en ze weer blij kan zijn met haar nieuwe zelf!
Dus helpen jullie mee om dit te bereiken?! Doneren kan via bijgaande link.
Liefs Sanne Bankers-Scholten 

Ps Ik heb het van te voren met Maartje overlegt en uiteindelijk heeft ze mij groen licht gegeven om dit op te starten. Ze wil heel graag iets terug doen! We gaan onder de donateurs een mooie tekening naar keuze die Maartje zelf maakt verloten! Check ook meteen even haar instagram @maartjevanrijsingen 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/05/2024 gestart
3278x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sanne Bankers

Sanne Bankers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/05/2024 gestart
3278x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Familie
Misbruik melden