Gun óók Arne een succeservaring!

Gun óók Arne een succeservaring!
Annedien De Witte-Janssen

Ruim acht jaar na een ernstig ongeval met hersenletsel is er weer hoop voor Arne.

 
€ 0 ingezameld

Ruim acht jaar na een ernstig ongeval met hersenletsel is er weer hoop voor Arne. Arne komt in aanmerking voor een intensief innovatief behandeltraject bij TrainM in Antwerpen. 

Helaas vergoedt de zorgverzekering deze robotische therapie nog niet.  De familie is op eigen kosten gestart maar kan dit niet alleen. De eerste €30.000 zijn met liefde besteed en er zijn al verassende resultaten. Maar er is nog zeker €90.000 nodig om onze Arne een stukje zelfstandigheid terug te geven. Jouw steun kan het verschil maken! Namens Arne en de familie heel erg bedankt!

Deze crowdfunding actie wordt ondersteund door Duvefit Hulpverlening & Sportbegeleiding

Bedrijfsongeval met hersenletsel

Op 5 november 2015 raakt Arne op 24-jarige leeftijd betrokken bij een ernstig bedrijfsongeval. Arne is gereanimeerd, in coma geraakt maar met veel bijkomende complicaties eruit gekomen. Arne heeft door zijn ongeval hersenschade opgelopen.

Uitbehandeld 

Na een lange ziekenhuisopname was er plaats in een gesloten afdeling binnen de Bavo in Rotterdam. Hier was Arne niet op zijn plek. Vervolgens ging hij naar een nieuwe afdeling voor niet-aangeboren hersenletsel in Dordrecht. Helaas was er na verloop van tijd geen vooruitgang meer, Arne was uitbehandeld. Ook In het Erasmus MC trokken de artsen na vele testen en onderzoeken de conclusie niets meer voor Arne te kunnen doen.


Second opinion

Vervolgens is Arne voor een second opinion naar de Pellenberg (België) gegaan. Het revalidatiecentrum de Pellenberg biedt revalidatieprogramma's aan voor patiënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hier heeft Arne met goed gevolg meerdere jaren revalidatie gevolgd: Arne werd sterker. Maar ook aan dat traject kwam een einde. Wat restte was thuis verplegen.

Duvefit in Goes

Eenmaal thuis kwamen we in contact met Duvefit een jong bedrijf voor Jeugdhulpverlening en sportbegeleiding. Duvefit is onder andere gespecialiseerd in sportbegeleiding voor mensen met NAH. Arne krijgt hier tweemaal in de week personal training in combinatie met eenmaal per week fysio in Hoogerheide. 

De hulpverleners zijn hoopvol en zijn ervan overtuigd dat er nog meer mogelijk is. Het Duvefit motto “Gun jezelf een succeservaring” gunnen wij Arne allemaal. 

TrainM in Antwerpen

Via de revalidatiearts van de Pellenberg zijn wij in contact gekomen met TrainM in Antwerpen Europa ́s meest innovatieve neurorevalidatie kliniek die meetbaar herstel oplevert. Na een lange testdag kwam de uitslag dat Arne in aanmerking kwam om het intensieve traject te volgen 5 dagen in de week, 16 weken lang, daarna kunnen er nog vervolgtrajecten gestart worden.

Helaas wordt deze robotische therapie niet door de zorgverzekering vergoed en is deze therapie erg duur.

Maar we zijn ervan overtuigd dat er voor Arne nog herstel mogelijk is. De eerste €30.000 zijn met liefde besteed en er zijn verassende resultaten. Maar er is nog zeker €90.000 nodig om onze Arne een stukje zelfstandigheid terug te geven. Jouw steun kan het verschil maken! Namens Arne Janssen, de familie en team Duvefit heel erg bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/12/2023 gestart
51189x bekeken

Actie georganiseerd door:

Annedien De Witte-Janssen

Annedien De Witte-Janssen

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/12/2023 gestart
51189x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog