graag steun bij aankoop zorgpaardje voor kleindochter

graag steun bij aankoop zorgpaardje voor kleindochter
Kathleen Dejonckheere

dag lieve mensen, mijn 9 jarige kleindochter droomt van een zorgpaardje die ze lekker kan verwennen en berijden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste mensen, ik weet dat er veel ellende op deze wereld is en daarom mijn steunvraag voor sommigen onder jullie wat luxueus zal overkomen.

toch houd dit me niet tegen om alsnog financiële steun te vragen bij de aankoop van een zorgpaardje voor mijn 9 jarige kleindochter, mijn oogappel .

Katie is was een heel verlegen kind die vooral eerst de kat uit de boom moest kijken voor ze iemand in vertrouwen nam, haar zelfvertrouwen had een boost nodig, dit had veel te maken met de echtscheiding van haar ouders toen Katie 3 jaar oud was .

ik wou daar iets mee doen en liet haar pony rijden, ze was amper 4 jaar, met veel vallen en opstaan bleef Katie doorzetten want de liefde voor deze edele dieren was heel groot, ze leerde baas  zijn over haar pony en rijd intussen al wedstrijdjes en springt al balkjes .

die evolutie kan ik alleen maar toejuichen en daardoor blijf ik haar verder ondersteunen, ook al vraagt dit veel energie en centjes, paardrijden is nu 1x geen sport voor mensen met weinig middelen .

Daardoor koos ik ervoor om tijdens mijn pensioen nog voltijds door te werken, mijn zoon, de papa van Katie is momenteel, door emotionele redenen, niet in staat om op een gepaste manier voor Katie te zorgen, waardoor Katie veel bij mij verblijft .

Katie droomt van haar eigen zorgpaardje, Cartouche is een pony waar Katie een sterke band mee heeft, haar poulain, Cartouche is te koop en dat weet ze, daarom spaart ze heeft haar zakgeld van 5€ die ze om de 14 dagen krijgt, indien ze flink is geweest, wat meestal wel zo is, zo'n flinke meid.

Ik probeer financieel ook mijn best te doen, alleen… aan het tempo waarop ik wat centjes aan de kant kan  zetten, moet ik toegeven dat ik de droom van Katie op korte termijn niet zal kunnen verwezenlijken .

Cartouche blijft niet te koop, toch geen vele jaren, laat me duidelijk zijn, het is nu of nooit .

Daarom lieve mensen, vraag ik heel bescheiden maar ook heel denkbaar, zijn jullie bereid om mij financieel bij te staan zodat ik haar wensdroom kan verwezenlijken op korte termijn, een heel bescheiden bijdrage is meer dan voldoende waarvoor oprechte dank

ik deel hierbij nog enkele sfeerfoto's van Katie en Cartouche, het gouden koppel, ze horen bij mekaar .

ik hou jullie ook verder op de hoogte van alle positieve veranderingen in deze steunaanvraag met foto's en enkele deugddoende verhalen over Katie en Cartouche, hun pad samen in deze harde wereld

een hele dankbare oprechte dank voor jullie bijdrage

warme groetjes

Kathleen, Katie en natuurlijk ook Cartouche 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/02/2024 gestart
62x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kathleen Dejonckheere

Kathleen Dejonckheere

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/02/2024 gestart
62x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens
Misbruik melden