gezin van 7, een leven zonder vliegen.

gezin van 7, een leven zonder vliegen.

We kochten een huis en een jaar later begon de buurman een kalverenstal. Door de vliegen overlast kan je er niet meer wonen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij kochten 3,5 jaar geleden een huis om een zelfvoorzienend leven en een avonturen boerderij te maken waarin we veel tijd en geld in hebben zitten oa in de camping, sanitair gebouw, natuurhuisje en alles voor de dieren. Een paar maanden nadat wij er woonden kregen we nieuwe buren die een kalverenstal bouwde. Door de vliegenoverlast van de kalverenstal kunnen we zelf niet meer buitenleven en de vliegen komen ook in huis. In de zomermaanden merken we het meest aan de gezondheid van onze 5 kinderen mede omdat de vliegen ziektes oid meenemen. onze baby’s worden wakker van de vliegen die in hun gezicht komen. Buiten het eigen gezin kunnen we de camping niet draaien omdat je al helemaal niet kan buiten eten. Waardoor onze inkomsten wegblijven.

De boer heeft verschillende maatregelen gedaan dit jaar maar het is nog niet minder dan vorige 2 jaren. We weten niet meer hoe verder. Met deze overlast het huis verkopen en iemand anders met een vliegen leven opzadelen kan ik niet. Maar we kunnen hier ook niet blijven voor het gezin en onze werkzaamheden doen. 

Afgelopen week zei ik nog misschien hebben we deze tegenslagen omdat dit niet de plek is waar we moeten verder bouwen en wonen maar verhuizen kunnen we op dit financieel niet. 

Vandaar mijn schreeuw om hulp zodat we al onze positieve energie ergens anders in kunnen zetten en een mooie plek maken voor het gezin om te kunnen delen met gasten en natuurlijk zelf te kunnen leven zonder vliegen! 

Iedereen leren over de natuur, laten spelen in de natuur en tot rust te komen in de natuur is onze droom. Leren wat wij hebben geleerd om zo een aandeel te geven in de volgende generatie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/08/2024 gestart
51x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sterre van der Well

Sterre van der Well

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/08/2024 gestart
51x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog