Gezin uit klerken getroffen door zware brand

Gezin uit klerken getroffen door zware brand
Deel deze actie

wie helpt Carine, yoni, hayley en gianni hun huis terug op te bouwen en er een thuis van te maken.

117 donaties
54%
€ 5.415 van € 10.000 ingezameld

1 september in de vroege morgen ontstond er brand in de keuken, heel de benedenverdieping is kapot, alles zijn ze kwijt. Carine is een alleenstaande mama die haar uiterste best doet om haar kinderen alles te geven. Zelf staat ze voor iedereen klaar, nu willen wij voor haar klaar staan. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Lies Maes

Lies Maes

117 donaties
54%
€ 5.415 van € 10.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Bakkerin Lies zet steunactie op poten voor geliefd gezin dat getroffen werd door brand: “Nu is het onze beurt om hen te helpen”

02 Sep 2021

HOUTHULST / KORTEMARK / STADEN / ROESELARE - Amper tien uren nadat Carine Samyn (53) en haar kinderen uit de Perelaarommegangstraat in Klerken getroffen werden door een brand werd er al een steunactie op poten gezet. Bakkerin Lies nam daarvoor het initiatief. “Carines dochter Hayley is de vaste babysit van onze dochter Lore. Die mensen staan altijd voor iedereen klaar. Nu is het onze beurt om te helpen”, zegt Lies

Het Nieuwsblad

Bakkersvrouw start crowdfunding voor getroffen gezin na verwoestende brand: “Het is onze beurt om hen te helpen”

02 Sep 2021

KLERKEN - Op 1 september in de vroege ochtend ontstond brand in de keuken van een woning in de Perelaarommegangstraat in Klerken. De volledige benedenverdieping is verwoest. Bakkersvrouw Lies Maes (40) uit het dorp was daardoor zo aangegrepen dat ze een crowdfunding startte. “Carine staat altijd klaar voor iedereen. Nu is het onze beurt om hen te helpen.

Het Laatste Nieuws

Bakkerij Tim en Lies coördineren steunactie voor slachtoffers woningbrand

02 Sep 2021

Gisterenochtend vroeg werd het gezin van Carine Samyn getroffen door een woningbrand. Omdat het huis tijdelijk onbewoonbaar is, verblijven Carine en haar dochters tijdelijk elders. Intussen is bakkerij Tim en Lies in Klerken een steunactie opgestart om het getroffen gezin te steunen.

Krant van West-Vlaanderen

Twee mensen uit brandende woning gered in Klerken

01 Sep 2021

In Klerken, bij Houthulst, zijn deze nacht twee mensen uit een brandende woning gered. Een moeder en dochter zaten vast op de eerste verdieping, maar konden door de buren gered worden met een ladder. Volgens de brandweer is het huis onbewoonbaar.

VRT NWS

Buurvrouw Conny redt moeder en dochter met ladder uit brandende woning: “Zo dankbaar voor haar reactie”

01 Sep 2021

HOUTHULST / STADEN / DIKSMUIDE - De 54-jarige Conny Vercamer uit Klerken redde woensdagochtend vroeg samen met de politie haar buurvrouw en haar dochter uit hun brandende woning met behulp van een ladder. Door een felle brand beneden zaten ze vast op de bovenverdieping. “Ik sta nog steeds te trillen op mijn benen”, zegt Conny.

Het Nieuwsblad