Geen eigen plek, geen auto, al 10 maanden CONTINUE binnen....

Geen eigen plek, geen auto, al 10 maanden CONTINUE binnen....
Nat Stegeman

Geen huis, geen auto, leven in tent in betonnen tuin, uitkering, schulden, kinderkamer, midden in stad, angsten, werkloos

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij zijn twee rustige, werkloze 34 plussers met vele angsten en stoornissen. Ik heb zelf nooit kunnen werken en mijn vriend is afgekeurd.

 

 

 

Ons eigen oude huisje (op wielen) is anderhalf jaar geleden als enige van de hele wijk afgesleept door de gemeente, nadat mensen in de buurt ons pesten dmv handhaving geregeld te bellen om te klagen (en gewoon toegaven zelf er geen last van te ondervinden!). Wij waren voornemend om in de oude camper te gaan wonen, daar wij deze maatschappij wilden ontvluchten, maar deze bleek elke dag gerepareerd te moeten worden door m'n vriend en dus konden en durfden we er niet ver mee weg te gaan. Daarbij kwam nog dat mijn moeder nogal hulpbehoevend was/is door mentale problemen en er dus vaak wat was waardoor we weer terug moesten keren.

 

Vervolgens, bijna een jaar geleden, verloren we geheel plots de meest belangrijke in ons leven. Dit heeft ons al helemaal gebroken.

 

Wij wonen nu al die tijd op m'n kleine kinderkamer en een tentje in de betonnen tuin van m'n dwangmatige, depressieve borderline moeder, welke tussen drie snelwegen en een mega flat ligt. Wij komen alleen s nachts (!) af en toe buiten, aangezien wij hoogsensitief en introvert zijn. Dit houdt in dat wij persoonlijk snel overprikkeld raken van geuren en geluiden én dat we niet graag dichtbij andere mensen zijn. Voorheen konden we elke dag een paar uur naar het bos, zodat ook WIJ als niet gevangenen konden leven. We kochten de oude camper immers zodat we juist van deze plek konden vluchten, waar we dus TOTAAL GEEN privacy hebben, NOOIT niets horen of ruiken en NOOIT een boom zien. Een gewoon huur huis zit er voor ons immers niet in: mensen geven toe het leuk te vinden om ons te pesten en dus zouden we zo weer moeten verhuizen. Ook weet je nooit van tevoren welke geluiden en geuren een buurt met zich mee brengt. Met een camper kunnen we staan, maar ook vooral weer gaan wanneer we maar willen of moeten.  

 

Wij willen OOK een kans om eigenlijk vrij te komen van de uitkeringen waarvan we leven en de schulden die zich hebben opgebouwd (grotendeels niet onze schuld!). Dit kan alleen als wij de kans krijgen om ergens te wonen waar het heel rustig is, zodat we voor onszelf kunnen gaan beginnen. We hebben grootse ideeën om de wereld een klein beetje beter te maken.  

 

Wil jij ons helpen om de eerste stap te realiseren? Zo blijven we immers altijd in een cirkel waar we niet uitkomen en heel veel langer trek ik het "leven" niet op deze manier…

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/04/2022 gestart
492x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nat Stegeman

Nat Stegeman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/04/2022 gestart
492x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog