De actie is voorbij zijn einddatum.

Geef Pierre een kans op een beter leven!

Geef Pierre een kans op een beter leven!
Jorien & Maartje  Reints-Janssen

Inzameling voor aanschaf van een taxi waarmee hij in zijn eigen inkomen kan voorzien en zich inzet voor anderen.

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 31/07/2021

Doneren is niet meer mogelijk

Gambia is een mooi maar arm land in West-Afrika. 
Pierre is een Gambiaan met Senegalese roots. Wij hebben hem ontmoet tijdens onze trips naar Gambia en wij zijn contact met hem blijven houden. Wij hebben hem leren kennen als een vriendelijk en betrouwbaar persoon: met hem als toeristen-taxichauffeur/gids hebben wij het echte Gambia gezien, kennis gemaakt met de cultuur en de mooie hartelijke mensen. We zijn op plekken geweest waar we nooit verwacht hadden te komen, als twee vrouwen alleen op reis. Met Pierre was onze veiligheid gewaarborgd.

Pierre haalt zijn inkomen uit het toerisme, zoals bijna iedereen in Gambia. Een onzeker bestaan, altijd al, maar zeker nu waarbij COVID al twee hoogseizoenen het toerisme en dus ook de Gambianen de das omdoet. Pierre gaat niet bij de pakken neer zitten en denkt in mogelijkheden. Hij wil in zijn eigen levensonderhoud kunnen voorzien en ook zijn familie kunnen ondersteunen. 

Pierre is een man met het hart op de goede plek. We willen hem helpen zijn droom waar te maken. Een eigen gele (lokale) taxi, waarmee hij het hele jaar geld kan verdienen. Dat is het doel waarvoor wij je om een donatie vragen. Het zal voor Pierre nooit haalbaar zijn dit geld bij elkaar te krijgen. Hij wil binnen zijn mogelijkheden bijdragen en zijn dankbaarheid uiten. Dit zal hij gaan doen door met regelmaat ritjes te rijden voor mensen die het nodig hebben: kinderen, ouderen en/of gehandicapten die onvoldoende zelf mobiel zijn/in staat zijn op die plekken te komen voor (een kans op) een beter leven (school, dagbesteding, ziekenhuis etc.) maar geen geld hebben voor vervoer. 

Met jouw donatie help je dus meerdere mensen. Hoe gaaf is dat? De wereld een beetje mooier maken, dat is wat ons drijft! Doe jij ook mee? 

Dank je wel, ook namens Pierre, 

Jorien en Maartje 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Jorien & Maartje  Reints-Janssen

Jorien & Maartje Reints-Janssen

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 31/07/2021

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2021 gestart
 
Andere acties in: Wens
Misbruik melden