Geef Atlas een pijnloos leven met nieuwe knieën.

Geef Atlas een pijnloos leven met nieuwe knieën.
Caroline Uytterhoeven

Door een kruisband- en 2 meniscusoperaties kan Atlas de rest van zijn leven zonder pijn doorbrengen.

 

Atlas is 5 jaar en werd door mij en mijn ex op 4 januari 2020 geadopteerd uit het asiel. Een maand na zijn adoptie kon hij niet meer stappen en bleek hij aangeboren afwijkingen te hebben aan zijn knieën. Hierdoor was zijn rechter kruisband gescheurd en had hij dringend een operatie nodig om opnieuw te kunnen stappen. Door de steun van onze families en vrienden konden we deze operatie bekostigen en hierna heeft hij lang gerevalideerd. 

De 3 jaren erna mankte hij regelmatig opnieuw en gingen we vaak langs bij de kliniek waar hij geopereerd was. Er was artrose in beide knieën en de kans was 50% dat zijn linker kruisband het op een gegeven moment ook zou opgeven en zou scheuren. 

Tijdens de kerstperiode werd het voor Atlas bijna onmogelijk om de trappen naar ons appartement nog op te geraken. Vandaag werden er foto's genomen en bleek dat beide meniscussen kapot en ontstoken zijn en dat zijn linker kruisband vermoedelijk ook gescheurd is. Hij moet zo snel mogelijk meerdere operaties tegelijk krijgen om opnieuw te kunnen stappen en eindelijk een pijnloos leven te hebben. Dit alles zal ons ongeveer €2400 kosten. Opnieuw een tegenslag waarbij elk beetje steun zeer welkom is. Na deze operaties zal hij een normaal leven kunnen leiden en alles kunnen doen wat een normale hond zou moeten kunnen doen zonder pijn te hebben. Gun jij hem dit ook? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/01/2023 gestart
2955x bekeken

Actie georganiseerd door:

Caroline Uytterhoeven

Caroline Uytterhoeven

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/01/2023 gestart
2955x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden