Geef 7 jonge mannen met een verstandelijke beperking een top-vakantie!

Geef 7 jonge mannen met een verstandelijke beperking een top-vakantie!
Marja Leutscher

Om leuke dingen te kunnen doen tijdens onze zomervakantie willen we geld inzamelen.

 

In ons kleinschalig gezinshuis in Westfriesland wonen 7 jonge mannen met een verstandelijke beperking, vaak in combinatie met andere uitdagingen. Met een betrokken team proberen wij elke dag weer om een lach op hun gezicht te toveren in hun toch wel ingewikkelde leven. 

Elk jaar gaan we met onze bewoners op vakantie, net als een “echt” gezin. Daar genieten zij enorm van! Voorheen organiseerden we zelf een rommelmarkt (de foto is van vorig jaar op die rommelmarkt). Met de opbrengst van de rommelmarkt konden we met de jongens tijdens de vakantie leuke uitstapjes doen zoals naar de Efteling, een dierentuin of lekker uit eten. De jongens verdienden met deze markt zélf geld voor uitjes, iets waar zij trots op waren. Dat is duidelijk op de foto te zien. 

Dit jaar lukt het door omstandigheden niet om de markt te organiseren. Heel erg jammer vinden we dat. Maar we gunnen de jongens wél de leuke uitjes. Daarom vragen we een bedrag via deze crowdfunding. Helpt u de jongens aan een leuke dag of een leuk moment tijdens hun vakantie in Zeeland? 

Alvast erg bedankt! Groetjes van Justin, Dion, Nick, Booy, Lorenzo, Joey en Julian

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/03/2024 gestart
731x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marja Leutscher

Marja Leutscher

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/03/2024 gestart
731x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog