Financiele hulp gezocht / Crowdfunding

Financiele hulp gezocht / Crowdfunding

ten behoeve reparatie van onze auto en mij ter beschikking te stellen als vrijwillige chauffeur bij het C P A S

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het is namelijk zo dat wij het erg moeilijk hebben en nu helemaal nadat er is gebleken dat er bij mijn vrouw kanker is geconstateerd en ongeneeselijk ziek is verklaard.

Nu moeten wij iedere keer gebruik maken van vervoer via het C P A S in Rendeux regelmatig 3 tot 4 keer per week. Wat hoge kosten met zich meebrengt. Wij hebben zelf een auto maar door een ongeval staat deze met schade nu stil in onze garage. De auto heeft 115.000 km gereden maar na reparatie kan deze nog lang mee gaan en drukt dat de kosten.

Ik zou graag een crowdfunding willen oprichten om de auto te laten repareren. Bij het CPAS in Rendeux staat men te springen om vrijwillige chauffeurs. Ik wil en kan daar gaan rijden. Krijg dan kilometer geld en kan dan alles terug betalen. Ik wil deze zaak in handen geven van het CPAS in La Roche, Mme Stilmant, CPAS Rendeux Mme Godin en advocaat Maitre Pierre Franchimont in Marche en Famenne. Zodat alles wettelijk is geregeld en volgens de juiste regels. Ik ben zeer gemotiveerd om ook mijn medemens in nood te helpen. Er is een enorme grote behoefte aan vrijwillige chauffeurs en realiseer ik mij realiseer dat ik kan meehelpen. Daarom wil ik een beroep doen om financiele hulp/steun te krijgen. Het zou om een bedrag van rond de 5.000 euro gaan. Dit is dan inclusief schade herstel, verzekering, belasting, keuring en een klein voorschot voor de eerste weken aan brandstof om te kunnen rijden voor het CPAS. In de hoop dat er mogelijkheden zijn en gelooft u mij ik ben zeer positief  en goed gemotiveerd om te gaan rijden voor het CPAS Alvast mijn hartelijke dank en met vriendelijke groet Wim Plokker

Naam: Wim Plokker,  Quartier de Lohan 27, 6980 La Roche en Ardenne
E-mailadres: goldenkwintet@gmail.com
Telefoon: 084 378 135

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/10/2023 gestart
65x bekeken

Actie georganiseerd door:

Wim Plokker

Wim Plokker

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/10/2023 gestart
65x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog