Fietsen voor More Africa

Fietsen voor More Africa
Deel deze actie via:

Fietsen voor More Africa, zodat de vrijwilligers naar het project kunnen fietsen en onze oudere jongens een vak kunnen leren.

 

More Africa ondersteunt kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking middels speciaal onderwijs, fysiotherapie, dagbesteding en medische zorg.

In juni gaan we verhuizen naar onze nieuwe school! Hier hebben we de mogelijkheid om flink uit te breiden, van 25 naar maximaal 50 kids. De school is zo goed als af. We hebben zelfs een aantal klaslokalen samen met de kinderen geschilderd! Ze hebben zich ontpopt tot echte picasso’s! In de nieuwe school hebben we 4 klaslokalen, een speelkamer, een fysio, een snoezelruimte, een kliniek, een atelier en een woonkamer/keuken. We hebben hier de mogelijkheid om flink uit te breiden en de kinderen ook dingen te laten maken in het atelier. We willen uiteindelijk nog een kleine zorgboerderij realiseren hier, evenals een bikeshop voor onze oudere jongens om hier te kunnen werken. We willen namelijk fietsen aan gaan schaffen, zodat vrijwilligers iedere dag op en neer kunnen fietsen naar de nieuwe school. Deze fietsen kunnen dan gepoetst en opgeknapt worden door onze jongeren. 

We willen graag 8 fietsen aanschaffen. Eén fiets is ongeveer 150.000TSH, of 70 euro. Dit maakt een totaal van 560 euro. We willen graag mountainbikes, omdat deze banden iets steviger zijn, wat nodig is bij de "bumpy roads" hier.

Wanneer we deze fietsen kunnen aanschaffen, kunnen de vrijwilligers op en neer fietsen naar de nieuwe school en kunnen onze oudere jongens getraind worden om deze fietsen schoon te maken en op te knappen.
Dank voor uw hulp!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/03/2022 gestart
1030x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

More Africa

More Africa

Actie georganiseerd door:

Ellen van Beers

Ellen van Beers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/03/2022 gestart
1030x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog