Faling

Faling
Deel deze actie via:

Faling

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn zaak werd door toedoen van een Zuid-Koreaanse fabrikant (defecte producten), onderuit gehaald. Ik heb na een succesvolle carriere van 30 jaar, 5 jaar terug, de ambitie gehad om een eigen zaak op te starten. De opstart was zeer beloftevol met Europese klanten en een groeiende verkoop. 

De producten die ik importeerde van de fabrikant in Zuid Korea, begonnen na een aantal jaren structurele problemen (software) te vertonen. Klanten hebben de samenwerking gestopt, de verkoop viel stil, de klachten en kosten liepen op, de banken stopten de samenwerking. Ondertussen heeft de Koreaanse fabrikant, de door ons aangebrachte software verbeteringen, gecopieerd, en zijn ze zonder schroom op mijn opgebowde klanten gaan verkopen. 

Ik sta vandaag voor een muur aan persoonlijke borgstelling : een schuld van 90.000 euro hangt boven mijn hoofd en mijn gezinswoning wordt aangesproken.

Ik heb een nieuwe uitdaging en werk terug fulltime. Ik kan echter de nodige centen om de schuld af te lossen niet opbrengen op korte tijd. 

Om mijn gezin te kunnen vrijwaren van verdere zorgen , onze gezinswoning te kunnen behouden, vraag ik U om uw bijdrage.

 

 

 

  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/09/2022 gestart
148x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vincent Matthys

Vincent Matthys

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/09/2022 gestart
148x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog