Evangelisatie door T-shirts uit te delen onder daklozen

Evangelisatie door T-shirts uit te delen onder daklozen

Terwijl we ons uitstrekken naar landen over heel de wereld zijn er anno 2024 zo'n 31000 daklozen Nederlanders.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De armoede in Nederland neemt toe, terwijl God en de kerk steeds verder naar de achtergrond lijken te verdwijnen in  met name de arme en eenzame lagen van onze samenleving!

Degene die niemand hebben die naar ze omzien en juist Onze Liefdevolle Vader zo hard nodig hebben! Hebben vaak niet eens een fatsoenlijk shirt om zich mee te kleden!

Wij, KledingvoorChristenen.nl, zijn een groepje christenen, die vanuit de opdracht die Jezus ons geeft (lees hier) en vanuit eigen ervaringen binnen onze groep. Graag omzien naar weduwe, wezen en armen. Ofwel: 

Degene die niemand hebben die naar ze omziet!

Vanuit deze roeping willen we deze zomer graag 250 T-shirts uit delen onder daklozen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht! Hiervoor hebben we € 1000 nodig!

Vanzelfsprekend denken we bij onze actie ook aan ons rentmeesterschap over de schepping en zullen we 100% ecologische T Shirts uitdelen! 

Deze actie zal een test zijn, wanneer het ons lukt ons doel te halen zullen we vanzelfsprekend een rapportage publiceren en ons richten op een winter actie waarbij we lekkere dikke en warme hoodies zullen uitdelen!

We hopen met deze actie een stukje eigenwaarde te onderstrepen, want iedereen zou toch een lekker fris en mooi shirt moeten kunnen aantrekken en hopen tijdens deze actie een opening te vinden om Het Woord en de liefde van de Vader te kunnen delen met al deze waardevolle lieve mensen.

Wie wij zijn?

Wij zijn een groepje particuliere Christenen die geloven in je geloof uitdragen, bijvoorbeeld door je kleding. Hoe gaaf zou het zijn als een christelijke uiting op je kleding je een opening biedt voor een gesprek over Jezus! 

Daarnaast steun je met jouw aankopen direct onze werken onder armen en daklozen! Wij zijn geen bedrijf en hebben dus geen winstoogmerk! We werken volledig ten behoeve van armen en dak- en thuislozen! 

Kortom wij zijn dus geen zalando, etsy.com of dergelijke maar een sinds december 2023 gestart initiatief die druk bezig zijn om een ANBI status te verkrijgen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/04/2024 gestart
39x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Kleding voor Christenen

Kleding voor Christenen

Actie georganiseerd door:

Coen van den beemt

Coen van den beemt

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/04/2024 gestart
39x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog