Elektrische Rolstoel voor Onkel met MS om zelfstandig te mobiliseren.

Elektrische Rolstoel voor Onkel met MS om zelfstandig te mobiliseren.
Ilias El Mourabit

Mijn lieve onkel heeft jouw hulp nodig! In 2017 september werd bij Rayan MS ontdekt. Dit op een zeer jonge leeftijd😢

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn lieve onkel heeft jouw hulp nodig!

in 2017 september werd bij Rayan MS ontdekt. Op een zeer jonge leeftijd. In de eerste jaren leek hij nog heel zelfstandig en veel zelf te kunnen doen, maar na een tijdje begon hij enorm af te takelen en bijkomend zijn vrijheid te verliezen. Een jonge man die elke dag van zijn leven genoot, ging werken en sporten, met de wagen reed en etcetera. zijn leven stond compleet op zijn kop! Rayan was werkzaam in een lagere school maar moest deze droom afstaan omdat hij steeds meer minder mobiel werd.

In de MS kliniek van Melsbroek wordt hij elke maand verwacht voor opname en check-up. Nu moet hij altijd rekenen op externe diensten of familieleden voor vervoer. Hij zou heel graag op  zelfstandige basis zijn eigen kunnen verplaatsen van A naar B. 

Eind April slaat opnieuw het noodlot toe. Rayan verliest zijn vader die hem overal naar toe voerde.

In februari is Hij alleen gaan wonen in een aangepaste woning voor mensen die niet mobiel zijn sindsdien zit hij vaak opgesloten en afgezonderd van de maatschappij omdat hij zich niet kan verplaatsen.

Nu blijkt echter dat er nog één laatste mogelijkheid voor hem is. Er is een aangepaste specifieke rolstoel dat in Duitsland uitgebreid getest is op mensen met een MS-Syndroom en de resultaten hiermee zijn hoopvol zodat ook deze mensen zich kunnen verplaatsen waar en wanneer ze dat willen zonder steeds op hulp van buitenaf te moeten wachten.

Rayan wil deze mogelijkheid met beide handen aangrijpen! Er is echter een probleem, dit specifieke speciale elektrische Rolstoel wordt in België nog niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit zal rond de 10 000 Euro gaan kosten. Dit is voor hem (en ons) helaas niet op te brengen. Daarom proberen wij hem via deze weg te helpen! Iedere (gedoneerde) Euro brengt hem een beetje dichterbij de vrijheid waarvan hij al een langere tijd niet meer heeft kunnen proeven.

Rayan is pas 33. Hij verdient meer vrijheid en Meer tijd met zijn familie en dierbare vrienden.

Rayan is een vechter. Hij heeft al zo ontzettend veel overwonnen het afgelopen jaar. Hij verdient een kans om in ieder geval ook dit probleem te overwinnen!

Echt iedere Euro is welkom, help jij Rayan (en ons)  om hem terug een stukje van zijn vrijheid te laten proeven zodat hij zich terug een mens kan voelen. Onze dank is ontzettend groot!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15/06/2024 gestart
21x bekeken

Actie georganiseerd voor:

MS-Liga Vlaanderen

MS-Liga Vlaanderen

Actie georganiseerd door:

Ilias El Mourabit

Ilias El Mourabit

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15/06/2024 gestart
21x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog