Een Tweede Kans

Een Tweede Kans

Steunactie voor het Herstel van een 27-jarige Ex-gokverslaafde"

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Welkom bij onze steunactie, gewijd aan het herstel van een moedige 27-jarige ex-gokverslaafde. Het verhaal van deze individuele reis naar herstel is een inspiratie voor velen, en het is nu tijd om samen te komen en te laten zien dat we achter deze persoon staan terwijl ze hun leven opbouwen na een periode van strijd en uitdagingen.

 

Onze geliefde vriend heeft een lange reis afgelegd, worstelend met de verwoestende gevolgen van gokverslaving. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft deze persoon echter de kracht en vastberadenheid getoond om een nieuwe weg in te slaan en een leven zonder gokken na te streven. Laten we als gemeenschap samenkomen en onze steun tonen in deze cruciale fase van herstel.

Doel van de steunactie: De opbrengst van deze steunactie zal dienen als een solide basis voor het herstel van onze vriend. Van het financieren van therapie en counseling tot het bieden van ondersteuning bij het opbouwen van nieuwe, gezonde gewoonten, we willen er zeker van zijn dat deze persoon alle middelen heeft die nodig zijn om succesvol te herstellen

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/01/2024 gestart
79x bekeken

Actie georganiseerd door:

Robin Timmers

Robin Timmers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/01/2024 gestart
79x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog