Een tuin voor Lou (en een dak voor het baasje)

Een tuin voor Lou (en een dak voor het baasje)
Vicky Hoefkens

Mijn dikste vriend Lou (mijn hond) en ikzelf zouden graag in het huis gaan wonen dat door de prijsstijging niet af geraakt.

 

Dag lieve mens

Mijn naam is Vicky en ik ben net 30 jaar geworden. Drie jaar geleden kocht ik mijzelf een betaalbaar huis dat diende te worden verbouwd. Geen verhaal over brand of overstromingen, maar een simpel voorbeeld van een werkende alleenstaande die intussen de rekeningen niet meer kan betalen. 

Van kleins af aan was mijn droom een leuke thuis te kunnen bouwen waar ikzelf en mijn Berner Sennen zouden kunnen wonen. De hond is er al, nu de thuis nog.

Zo snel als ik kon smeet ik mijzelf op de arbeidsmarkt en heb ik mijn diploma rechtspraktijk behaald in het avondonderwijs. Dit gecombineerd met een fulltime job en wat bijbaantjes in de horeca. Zoals voor zovelen heeft de coronacrisis er ook bij mij zwaar ingehakt, op alle denkbare vlakken.

Op mijn vaste job was het dweilen met de kraan open (door de constante wijzigingen i.v.m. coronabeleid) en de bijverdiensten vielen weg (horeca). Door de stijging van alles wat met “leven” te maken heeft krijg ik mijn verbouwing niet meer gefinancierd. 

Momenteel woon ik in een stacaravan in de tuin (waar ik zeer dankbaar om ben). Elektrisch verwarmen en de aankoop van gasflessen voor warm water kosten helaas handenvol geld. De meest “voor de hand liggende” oplossing is verhuizen naar “binnen”. Wat op dit moment niet mogelijk is… 

Na maanden denken over extra inkomsten (hoedenmaker, pottenbakker, tiktok-ster, bitcoins,…) blijkt er weinig haalbaar te zijn op korte termijn. Dit omdat elk van deze zaken ook een startkapitaal vereisen. 

Hierbij dus mijn simpele vraag: “help?". 

Wie weet heeft er iemand nog een euro onder de autostoel liggen die hij/zij best kan missen. Alle beetjes helpen.

Duizend maal dank alvast!

Vicky

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/05/2022 gestart
1529x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vicky Hoefkens

Vicky Hoefkens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/05/2022 gestart
1529x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden