Een psychosociale hulphond voor Renske

Een psychosociale hulphond voor Renske

 

Hallo,

Mijn naam is Renske en ik ben 18  jaar oud. Sinds enkele jaren  worstel ik met een depressie. Daarnaast heb ik autisme en nog  enkele aanverwante stoornissen.  

Dit allemaal samen maakt dat ik  snel erg overprikkeld wordt en  mijn emoties en reacties hierop  niet goed onder controle heb. Het belemmert mijn leven erg.

Na jaren van verschillende therapie trajecten en behandelplannen welke helaas niet voldoende geholpen hebben zijn ik en mijn naasten nog steeds op zoek naar een passende oplossing om mijn leven wat dragelijker te maken.

Ik heb altijd erg veel troost gevonden in het gezelschap van dieren. Door de combinatie van mijn liefde voor dieren en de problemen die ik in het dagelijks leven ervaar heb ik mij verdiept in de mogelijkheden voor een psychosociale hulphond.

De pup op de foto is mijn maatja Rana, zij komt over een paar weken bij ons en zal ook het opleidtraject tot psychosociale hulphond gaan volgen.

Helaas is een opleidtraject tot hulphond erg duur, waardoor ik dit niet alleen kan bekostigen. Met deze crowdfunding hoop ik dit mogelijk te  maken, zodat Rana mij kan gaan begeleiden en helpen in het sturen van  mijn emoties.  

Met een kleine donatie zou ik al erg geholpen zijn, liever niet  doneren? Met het delen van dit bericht help je me ook erg op  weg!   

Bij voorbaat dank.

Liefs,

Renske

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/03/2023 gestart
1433x bekeken

Actie georganiseerd door:

Renske Gijselhart

Renske Gijselhart

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/03/2023 gestart
1433x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren
Misbruik melden