Een onvergetelijk DINER voor 2, gratis voor 150 x 2 = 300 gepensioneerden!

Een onvergetelijk DINER voor 2, gratis voor 150 x 2 = 300 gepensioneerden!
Nathalie Nail

Een unieke gratis beleving voor gepensioneerden voor wie een restaurant bezoekje onbetaalbaar is geworden in deze tijden!

 
€ 0 ingezameld

We kennen zo allemaal wel iemand of meerdere mensen, die 40, 45 jaar of langer keihard gewerkt hebben en de dag van vandaag moeilijk rondkomen met hun pensioen.  Sommige moeten zelfs kiezen tussen de verwarming wat lager zetten om net iets meer boodschapjes te doen in de supermarkt.  Anderen proberen dan weer hun kinderen of kleinkinderen te helpen die het ook moeilijk hebben en komen hierdoor zelf ook weer tekort.  Extra’s zoals op reis gaan of zelfs een restaurantbezoekje zijn voor heel wat gepensioneerden helaas ondenkbaar geworden in deze tijden. Dit is hartverscheurend! 

Voor deze mensen gaan wij, helemaal gratis, een heel mooi moment bezorgen, om even volop te kunnen genieten zonder kosten, zonder zorgen en zonder iets zelf te moeten doen!

Wat gaan we doen?

-We gaan 150 x een uniek diner verzorgen voor 2 personen, dit op een hele mooie plek met een prachtig uitzicht.  Er zullen diverse keuzes van locaties zijn, zowel in België als Nederland.  

-We halen de 2 personen thuis op en rijden zo samen naar de gekozen locatie.  Het etentje zal plaatsvinden in een glamping setting, met mooi uitzicht en alles voor een geweldige sfeer en gezelligheid.

-Op die locatie verzorgen wij een uitgebreid gastronomisch diner (meerdere gerechten) inclusief drank, helemaal gratis.  Het koken gebeurt helemaal door ons. De voorbereidingen doen we uiteraard thuis.

-Op voorhand kunnen de deelnemers hun keuze doorgeven uit ons menu wat ze graag willen eten.  Zo kunnen we ook zeker rekening houden met voorkeur, maar ook eventueel dieet of allergieën.

-Sfeer, gezelligheid en genieten!  Daar draait het om!

-Alles wordt tot in de puntjes door ons verzorgd, van voorgerecht tot pousse-café.

-Na het eten en zonsondergang brengen we de deelnemers veilig thuis.

-Inschrijven hiervoor kan alvast op onze website www.eenonvergetelijkdiner.com

Voor wie gaan we dit doen?

-Voor gepensioneerden die het financieel moeilijk hebben om rond te komen met hun klein pensioen in deze veel duurder geworden tijden.

-Inschrijven kan als koppel of als alleenstaande.  Het diner is voor 2 personen, dus je mag ook een familielid of goede vriend meenemen met wie je graag wil genieten.

-Inschrijven kan via onze website op www.eenonvergetelijkdiner.com

Waarom doen we dit?

We leven in bizarre tijden en voor steeds meer mensen is het een pittige uitdaging geworden om rond te komen.  Alles is spectaculair duurder geworden, of het nu gaat om huishuur, energie, brandstof, voeding, enz.... niets en niemand ontsnapt eraan, alles is heel veel duurder geworden.  Sommigen hebben er minder of meer last van.  Heb je in het verleden een goede buffer kunnen opbouwen, dan helpt dit uiteraard.  Maar hoeveel mensen hebben dit niet?  En hoeveel mensen daarvan hebben 40,45 of meer jaren gewerkt?  Deze groep mensen heeft meestal niet de mogelijkheid, noch de leeftijd of conditie om nog een extra job uit te oefenen, om hun pensioen aan te vullen om rond te komen.  En eigenlijk zou dit ook nooit de bedoeling mogen zijn.  Zij hebben al hard en lang genoeg gewerkt en zouden moeten kunnen genieten van hun pensioen.  Dit laatste is voor sommigen heel moeilijk geworden tegenwoordig als alles opgaat aan enkel de vaste kosten.

Voor 300 (150 x 2) personen willen wij een klein verschil maken door een onvergetelijk moment voor hen te organiseren.  Zij hebben hard en lang genoeg gewerkt en wij gaan hen even heel hard laten genieten van een betoverend diner in een unieke setting!

Onze ervaring

-Een passie voor gastronomie

-Ik ben zelf opgegroeid en heb gewerkt in de horecasector

-Ervaring met onze Pastabar op events en marktjes

-Ervaring met het bereiden van lekkere warme maaltijden voor bedrijven.

-We delen regelmatig gerechten en recepten via YouTube.  Hier kan je alvast inspiratie opdoen:  https://www.youtube.com/@simplygoodtastyfood

Concreet

- Wij starten deze zomer met de diners, en deze zullen doorgaan juni, juli, augustus en september 2023 + mei, juni, juli, augustus en september 2024.

- Er zijn 150 diners voor 2 personen voorzien.

- Deelnemers (gepensioneerden) kunnen zich nu al aanmelden voor in te schrijven.

 Wacht niet om in te schrijven. Dit exclusief diner is helemaal gratis voor de deelnemers.

- Wij zijn verschillende locaties aan het bekijken en zullen deze zo snel mogelijk vastleggen. (wij houden rekening met locatie, uitzicht, faciliteiten,.. om voor een unieke en betoverende beleving te zorgen)

- Als de locaties bekend zijn, worden de deelnemers die zich hebben aangemeld gecontacteerd om een keuze te maken van locatie en datum.

- Wij kijken er naar uit om de deelnemers goed te verwennen met dit gastronomisch diner in unieke setting. Een hele toffe uitstap!

Wat hebben we nodig?

-We doen alles zelf en voorzien dus al het nodige materiaal en we leggen de nodige locaties vast

-Materiaal zoals bakplaat, potten, pannen, algemeen kookgerief voor binnen en/of buitenen. Een middengrote bestelwagen voor vervoer, ingericht als camper om te koken. Een grote glamping tent + tafel, stoelen en alles voor sfeer en gezelligheid.  Het materiaal hebben we deels al en de rest voorzien we allemaal zelf.

-We hebben al wat mooie locaties maar alle tips zijn welkom!  Belangrijk is dat het heerlijk rustig is en dat er een heel mooi uitzicht is.

-Alle ingrediënten en drank die we nodig hebben om deze 150 diners klaar te maken en te serveren!

-Alles bij elkaar gaat dit gepaard met heel wat kosten voor zowel het eten als de locaties als het materiaal!

-Steun ons project zodat we minimum 150 onvergetelijke momenten kunnen laten doorgaan. Je kan al vanaf 5 euro een bijdrage leveren, alle beetjes helpen om dit project te realiseren.

-Indien de donaties het bedrag overschrijden, kunnen we dit diner voor nog meer mensen mogelijk maken!

Deelnemers

Ken jij gepensioneerden die dit ook eens verdienen en het erg moeilijk hebben momenteel?

Zij kunnen zich inschrijven op onze website www.eenonvergetelijkdiner.com

Ook jij kan hen hiervoor inschrijven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/03/2023 gestart
372x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Simply Good Tasty Food

Simply Good Tasty Food

Actie georganiseerd door:

Nathalie Nail

Nathalie Nail

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/03/2023 gestart
372x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog