Een nieuwe camera voor Timo!

Een nieuwe camera voor Timo!

Eerlijkheid bij de verzekering, als je nieuwe en heel goed verzekerde camera wordt gestolen, loont niet. 1 klein lettertje…

 

Deze steunactie is niet om om medelijden te vragen, deze actie is bedoeld voor steun. Steun aan Timo, die hard werkt om zijn dromen en doelen in het leven te kunnen realiseren. Steun om weer een begin te maken met de aanschaf van een nieuwe camera met toebehoren. Hij is net met zijn eigen bedrijfje begonnen en een goede camera is onmisbaar hiervoor.

Het verhaal is zo. Timo zijn laptop, camera, lenzen en nog veel meer spullen zijn vorige week uit zijn afgesloten kofferbak in een bewaakte parkeergarage gestolen. Natuurlijk neemt hij die spullen normaal nooit ergens anders mee naar toe dan naar zijn werk maar deze keer werd hij meteen vanaf zijn werk verrast door Megan om mee naar de film te gaan. 
 

Heel zuur en flink balen want zijn camera had hij nog niet lang geleden nieuw aangeschaft. Nog zuurder is dat hij eenmalig ook zijn externe harde schijf nodig op het werk heeft gehad en dus bij zich had (met alles erop wat hij ooit gemaakt heeft). Hij is dus echt alles kwijt!

Gelukkig zijn we ook buiten de deur goed verzekerd…dachten we…! Vandaag heeft Timo te horen gekregen dat hij niets vergoed krijgt door een klein lettertje in de voorwaarden. Had hij het verhaal wat aangepast bij de verzekering (dus gelogen) had hij alles vergoed gehad. Eerlijkheid loont niet dus. 
 

Timo is er de man niet naar om zelf om hulp te vragen, iets met trots… maar deze moeder is ook trots. Trots op haar jongen die keihard werkt voor zijn spullen en waar een ander gewoon vanaf heeft te blijven!!!

Dus vraag ik in ieder geval om dit verhaal te lezen. Doneren hoeft niet natuurlijk maar mag wel. Met elke euro komt hij weer een stapje dichterbij zijn nieuwe camera! En kan hij van iedereen die hij lief heeft en voor zijn werk weer prachtige foto’s maken, net als hij oa op Bali gedaan heeft. Ik gun het hem zo!
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/08/2023 gestart
1698x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nicole van der Gaag

Nicole van der Gaag

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/08/2023 gestart
1698x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog