Een muzikaal verzoek om hulp

Een muzikaal verzoek om hulp
Alice Sanita'

Met uw steun kan ik mijn droom waarmaken en een toekomst als musicus of docent tegemoetzien!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Alice Sanità en kom oorspronkelijk uit Italië. In 2019 ben ik naar Nederland gekomen om dwarsfluit te studeren omdat de mogelijkheden hier beter zouden zijn. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij het Prins Claus Conservatorium in Groningen waar ik nog steeds met heel veel plezier studeer.

Mijn leven in Nederland

Inmiddels verloopt mijn studie voorspoedig, tot nu toe heb ik alles gehaald en ben in het einde van mijn 3e jaar bachelor Klassieke Muziek.

De afgelopen jaren waren lastig, corona gooide roet in het eten en kon ik tijdelijk niet werken omdat alles gesloten werd. Maar het is mij uiteindelijk wel gelukt om met hard werken, heel veel studeren, doorzettingsvermogen én met wat hulp mijn droom waar te maken. Ik heb dus een bijbaantje, studeer veel, participeer in projecten en ben heel creatief.

Waarom dit initiatief 

Vanaf september 2023 start mijn laatste studiejaar en hoop ik eind juni 2024 af te studeren.

Nu hoort bij deze fase ook een professioneel instrument, voor mij de dwarsfluit. Ik ben de studie begonnen met een studentenfluit en heb daar tot nu toe goede resultaten mee behaald. 

Maar om nog beter af te kunnen studeren heb ik een professionele dwarsfluit nodig. Daarom heb ik deze crowdfunding opgezet en hoop dat er mensen of bedrijven zijn die mij willen steunen. Ik hoop van harte dat u mij kan helpen mijn droom waar te maken.

Alvast mijn dank voor uw steun!

Mocht u mijn actie willen delen zou ik het heel erg waarderen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/04/2023 gestart
212x bekeken

Actie georganiseerd door:

Alice Sanita'

Alice Sanita'

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/04/2023 gestart
212x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog