Een laptop voor Artur en zijn gezin

Een laptop voor Artur en zijn gezin
Deel deze actie via:

Artur en Natascha zijn vrienden uit Kazachstan, ze hebben het financieel moeilijk. Een laptop geeft ze nieuwe mogelijkheden.

 

Lieve familie en vrienden,

Met enige schroom willen we de volgende vraag aan jullie voorleggen:

Het gezin van onze Russische lerares in Kazachstan, Nathascha leeft in een situatie waarin ze precies rond kunnen komen, maar er is geen ruimte om zich verder te ontwikkelen.

We kennen Nathascha en haar man Artur als fijne gelovige mensen. Ze zetten zich in om de kerk te ondersteunen.

Om Artur te helpen in zijn werk, hebben we deze actie opgezet. We geloven dat wij/jullie hiermee tot een zegen kunnen zijn voor Artur en zijn  gezin. 

Wij zullen ervoor zorgen dat het bedrag bij Artur komt.

 

Alvast hartelijk dank,

liefs Rainier en Marieke

 

Hallo vriend!

 Ik ben Artur Schmidt, grafisch ontwerper en digitaal kunstenaar uit Kazachstan. Ik ben 29 jaar oud, mijn familie en ik geloven in Jezus Christus en gaan naar de plaatselijke kerk. 

Ik ontwerp nu ongeveer vijf jaar, al die tijd werk ik voor een coffeeshop, de grootste keten van coffeeshops in Kazachstan. Het probleem is dat het in ons gebied waar ik woon, gebruikelijk is om voor een goede baan te zorgen en je familieleden een goed salaris te geven, en het is erg moeilijk voor degenen die dat niet lukt om de carrièreladder te beklimmen, dit is bij mij het geval. Al die tijd dat ik voor een coffeeshop werk, is mijn salaris maar een beetje verhoogd en meestal wordt het resultaat van mijn werk onredelijk onderschat. 

Daarom zou ik graag voor mezelf willen gaan werken en bestellingen uit andere landen willen aannemen, het probleem is dat ik mijn persoonlijke werkcomputer niet heb, ik kan alleen werken op de computer die door de coffeeshop wordt geleverd. Maar het is voor mij onmogelijk om een ​​nieuwe computer te kopen of te sparen voor een device die geschikt is voor mijn werk, want ik heb twee kinderen, een vrouw en mijn moeder die bij ons inwoont, en het salaris is alleen voldoende voor basisbehoeften zoals voedsel , kleding en energierekeningen. 

Mijn portfolio: https://www.behance.net/guara_design

Na wat onderzoek te hebben gedaan, om uit te zoeken welk bedrag ik nodig heb, is mijn keuze gevallen op een laptop (zodat ik overal kan werken) - Asus ROG Zephyrus M16 (GU604VY - NM040X), met deze laptop kan ik jaren vooruit. Met de kracht waarmee ik niet alleen in 2D-programma's kan werken, maar ook in 3D! Met zo'n apparaat kan ik overal werken.

 In dit verband vraag ik je, beste vriend, of je het verlangen en de mogelijkheid hebt om me met een bepaald bedrag te helpen om de benodigde apparatuur te kopen. Ik begrijp dat mijn verzoek ongebruikelijk is, maar we hebben lang gebeden en misschien is het door jou dat de Heer mijn vak zal zegenen en me de kans zal geven om verder voor mezelf te werken.

hartelijk dank Artur

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/07/2023 gestart
742x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rainier Plantinga

Rainier Plantinga

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/07/2023 gestart
742x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog