Een eigen plek voor onze Benefiet voor kinderen

Een eigen plek voor onze Benefiet voor kinderen
Samantha B.

Wij zouden een eigen plek willen zorgen aangepast aan de noden die deze kinderen met beperkingen nodig hebben.

 

Graag starten wij deze crowdfunding op vanwege dat we enorm graag kinderen met beperkingen willen blijven steunen en hun een dag kunnen geven waar hun in middelpunt staan. Er gaan verschillende demo´s en informatieve demonstraties zijn waar hun laten zien wat ze allemaal kunnen met hun paard of hond. Maar natuurlijk ook andere inspirerende demo´s. 

We weten dat dit een spelt in een hooiberg gaat zijn of we steun krijgen. Maar we moeten iets proberen, en we hebben gemerkt dat een plek huren haast niet mogelijk meer is of al helemaal niet handig is voor mensen die met rolstoel moeten komen, want dan gaan er heel wat kosten al moeten gebeuren om aan te passen die dan weg gegooid geld gaan zijn omdat het jou plekje niet is. We hebben iets op het oog maar gaat ook heel vlot beslissen zijn. 

Omdat het tegenwoordig zo ontzettend moeilijk en schaars is om een plekje te vinden waar wij onze benefiet mogen doen. Dit ook omdat niet alles goed genoeg is voor rolstoelgebruikers. Willen we proberen om dus tot een eigen stekkie te kunnen bekomen. 
Waardoor we zeker jullie hulp nodig hebben, want die plekjes zijn enorm prijzig. Dit ook omdat we toch wel wat plek moeten hebben en aanpassingen voor deze mensen. En om dit te kunnen verwezenlijken hebben we jullie hulp nodig. 

Onze benefiet is opgericht omdat we vinden dat deze mensen te weinig in daglicht gezet worden. En dus voornamelijk de mensen die hulp krijgen van een assistentiehond en op een therapiepaard mogen rijden. Of zo een doorzettingsvermogen hebben om zelf iets te verwezenlijken met hun dier. We hebben al wat organisaties die hiermee aan het werk gaan, maar nog te weinig aandacht voor hun. 

Deze dag staat dus in teken van hun. 
Uiteindelijk wordt ook de opbrengst die we overhouden van die dag volledig gedoneerd. Hierin zijn wij dus een groot verschil met verschillende events en benefiets over heel België en Nederland. 
Dit wordt ook duidelijk laten zien dat degene die donaties krijgen hiermee op de foto gaan en op de facebookpagina terecht komen dat mensen zien dat dit ook gebeurd. 
https://www.facebook.com/Steun.Kinderen.met.Beperkingen.Who.Love.Animals 

Hoop dat we steun vinden van jullie, al is het een kleine 5€ elk beetje helpt om de plek te maken voor deze mensen een dag in de spotlights te kunnen zetten. Uiteindelijk zouden er hier dan ook meer van deze benefiets gedaan kunnen worden. 
Deel dit zeker, want hieruit halen we misschien ook weer wat steun. 

Op de pagina kunt u vele foto´s zien van de vorige benefietdagen. Hopelijk kunnen we binnenkort op een eigen stekkie de aanpassingen doen om zo niet afhankelijk meer te zijn van andermans terrein. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/12/2021 gestart
863x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Horse and Dog Benefiet for Kids

Actie georganiseerd door:

Samantha B.

Samantha B.

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/12/2021 gestart
863x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog