Een deftige tweedehands auto

Een deftige tweedehands auto

Een auto waarmee ik in de lez zone ook kan rijden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik vind het heel gênant, om hier hulp te vragen, maar ik heb geen energie meer, om naast mijn voltijdse baan, in het weekend flexi job te doen. Voor mijn rijbewijs heb ik het 2x voor een half jaar gedaan, en als ik eraan denk, krijg ik al buikpijn van.
(Mijn instructeur van de eerste 20u lessen was niet echt een match, dus ik kreeg geen attest en hij  heeft mij ook nog eens wat trauma bezorgd…De tweede keer was het een echte instructeur en heeft mijn foutjes gecorrigeerd en met trots een attest gegeven.)
Maar dus ik rij nu met een cambio voor 16 euro per uur, want dat is mijn enige kans om te oefenen. Het is wel duur, als ik het voor een dag wil pakken. 

Ik heb een beetje spaargeld om de papieren van mijn toekomstige auto in orde te krijgen en te tanken, maar de prijzen van de tweedehands auto's zijn veel te hoog. Als ik zo ene aankoop, kan ik het papierenwerk niet in orde brengen. 

Ik durf geen auto onder 1000 euro  te kopen, want ik wil niet doodgaan. En ik heb een auto nodig, wat ik in de lez ook kan gebruiken. Maar die beginnen allemaal vanaf 2000 euro. 

Omwille van landenwisseling voor werk, heb ik ook geen steun van familie en mijn vrienden zijn ook niet zo rijk, en maar een daarvan heeft een auto. De rest is met de fiets, of lenen de auto van hun ouders als er nood aan is of kijken rond wie een auto heeft om te vragen. 

Kort het verhaal: Ik heb mijn voorlopige rijbewijs gehaald met een attest, en ik wil graag een deftigere 2ehands auto kopen om mijn leven te vereenvoudigen. 

Alle centjes tellen mee en ik zal eeuwig dankbaar zijn! <3 (Als ik met jullie hulp een auto kan aanschaffen, ga ik een sticker maken dat ik hem via de steunactie heb gekregen!) 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/08/2023 gestart
128x bekeken

Actie georganiseerd door:

M N

M N

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/08/2023 gestart
128x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog