Een betere toekomst voor 20 weeskinderen in oorlogsgebied

Een betere toekomst voor 20 weeskinderen in oorlogsgebied
C. Hofmann

Help 20 weeskinderen uit oorlog naar vrede in NL. Doneer nu en maak een verschil.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste mensen,

Ik ben een vrijwilliger bij Stichting Kinderhulp. Wij zetten ons in voor de opvang en begeleiding van weeskinderen uit conflictgebieden over de hele wereld. Ik ben net teruggekomen van een missie in Syrië, waar ik de meest hartverscheurende situaties heb gezien. Kinderen die hun ouders, hun huis en hun toekomst hebben verloren door de oorlog. Kinderen die elke dag in angst en onzekerheid leven, zonder toegang tot onderwijs, gezondheidszorg of veiligheid.

 

Ik heb daar 20 bijzondere kinderen leren kennen, die ondanks alles nog hoop en dromen hebben. Ze willen graag naar school gaan, vrienden maken, spelen en lachen. Ze willen een normaal leven leiden, net als elk ander kind. Maar dat is in Syrië niet mogelijk. Daarom wil ik ze een kans geven om naar Nederland te komen, waar ze kunnen opgroeien in een vreedzame en liefdevolle omgeving.

 

Maar dat kan ik niet alleen. Ik heb jullie hulp nodig om deze kinderen te redden. Ik heb een crowdfunding actie opgezet om 50.000 euro in te zamelen. Dat is het bedrag dat nodig is om de reis-, verblijf- en integratiekosten van de 20 kinderen te dekken. Elke euro telt en maakt een verschil in het leven van deze kinderen en hopelijk kunnen we er nog veel meer helpen.

 

Ik hoop dat je net zo geraakt bent door deze kinderen als ik en dat je bereid bent om iets voor ze te doen. Samen kunnen we hun leven veranderen en hun een nieuwe toekomst geven. Alvast bedankt voor je steun en je medeleven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/05/2023 gestart
49x bekeken

Actie georganiseerd door:

C. Hofmann

C. Hofmann

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/05/2023 gestart
49x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog