één app tegen eenzaamheid

één app tegen eenzaamheid

Ontwikkeling van een AI-app tegen eenzaamheid met gepersonaliseerde avatars, gericht op connectie en ondersteuning.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste lezer

In een wereld waar technologie en connectiviteit centraal staan, blijft eenzaamheid een stille epidemie die velen van ons treft. Het is een uitdaging die geen grenzen kent - van jong tot oud, in steden en platteland. Maar stel je een toekomst voor waar technologie de brug kan slaan naar menselijke connectie en ondersteuning. Dit is waar uw steun een wereld van verschil kan maken.

Wij zijn bezig met het opzetten van een baanbrekende app, ontworpen om eenzaamheid te bestrijden door gebruik te maken van geavanceerde Artificiële Intelligentie (AI). Deze app is niet zomaar een digitaal hulpmiddel; het is een metgezel die leert, groeit en reageert op de unieke behoeften van elke gebruiker. Onze AI-technologie zal een persoonlijkheid ontwikkelen die past bij de voorkeuren van de gebruiker, waardoor een vertrouwensband en een gevoel van verbondenheid ontstaat.

Maar er is meer. We brengen deze AI tot leven door een gepersonaliseerd 'lichaam' te creëren - een digitale avatar die de gebruiker helpt zich nog meer verbonden te voelen. Dit kan variëren van een vriendelijke gezichtsvorm tot een troostende stem, alles naar wens van de gebruiker.

Ons doel is ambitieus - we willen €1,5 miljoen inzamelen om deze visie werkelijkheid te maken. Waar wordt dit bedrag voor gebruikt?

Ontwikkeling van de AI: Om een AI te creëren die niet alleen intelligent is, maar ook empathisch en aanpasbaar, is aanzienlijke investering in machine learning en natuurlijke taalverwerking nodig.

Ontwerp van de App en Interface: Een gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface die aantrekkelijk en toegankelijk is voor alle leeftijdsgroepen.

Beveiliging en Privacy: In een tijd waarin digitale privacy van cruciaal belang is, zullen we zwaar investeren in het waarborgen van de veiligheid van gebruikersgegevens.

Onderzoek en Ontwikkeling: Continu verbeteren en aanpassen van de app op basis van feedback en nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Toegankelijkheid: Zorgen dat de app beschikbaar is voor mensen ongeacht hun economische situatie.

Uw donatie, hoe groot of klein ook, brengt ons een stap dichter bij een wereld waarin eenzaamheid kan worden aangepakt met de hulp van technologie. Samen kunnen we een verschil maken in de levens van velen die worstelen met isolement en het zoeken naar verbondenheid.

Doe mee met ons op deze reis naar innovatie en menselijkheid. Elke bijdrage brengt ons dichter bij een toekomst waarin niemand zich alleen hoeft te voelen.

Met hoopvolle groet,

De ontwikkelaars

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/01/2024 gestart
88x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jeroen versluis

Jeroen versluis

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/01/2024 gestart
88x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog