DVG Club

DVG Club

Na het verdwijnen van De Verlichte Geest in Roeselare maken we een doorstart in Kortrijk. Hiervoor zamelen we geld in.

 

De Verlichte Geest in Roeselare was een iconische concertclub die helaas moest verdwijnen wegens het afbreken van het pand waar de zaak gevestigd was.

Na lang zoeken vonden we een nieuwe stek in Kortrijk, op de oude site van Van Marcke. Daar hebben we 1 van hun loodsen ter beschikking waar we onze droom kunnen verderzetten. Er dient echter veel te gebeuren, en geïnvesteerd te worden, om dit opnieuw als een concertclub te gaan gebruiken.

Vandaar starten we om een deel van deze kosten te dekken een crowdfunding op. Elke donatie is welkom, alle beetjes helpen. Wij willen ook graag enkele speciale bedankingen koppelen hieraan:

  • €5: het minimumbedrag, hierbij hoort een persoonlijk bedankje, alsook een uitnodiging voor een exclusieve openingsavond en rondleiding nog voor de publieke opening
  • €25: al het bovenstaande + drankjetons ter waarde van €10
  • €50: al het bovenstaande + een t-shirt (design wordt nog bekendgemaakt maar zal exclusief zijn voor deelnemers van de crowdfunding)
  • €75: al het bovenstaande + een gepersonaliseerd naamplaatje op onze “donor wall of fame” die een prominente plaats zal krijgen in de inkomhal
  • €100: al het bovenstaande + gratis ticket voor een show naar keuze in DVG Club
  • €150: al het bovenstaande + nog 2 gratis tickets voor een show naar keuze in DVG Club

Indien je niet anoniem doneert kunnen we je hier automatisch voor contacteren. Indien je liever wel anoniem doneert, stuur dan na je donatie een berichtje naar ons op info@deverlichtegeest.be zodat we weten wie we moeten contacteren voor de bedanking.

Bedrijven en zelfstandigen kunnen ook apart contact opnemen met ons op hetzelfde emailadres, er zal een ruimte voorzien worden in de inkomhal waar logo's/borden kunnen aangebracht worden. En uiteraard kan er een factuur voorzien worden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/05/2023 gestart
2810x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lucas Aerbeydt

Lucas Aerbeydt

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/05/2023 gestart
2810x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog